Party koji ne propuštamo: Svi fanovi Taylor Swift željet će otići na ovaj event

Boogaloo organizira zagrebački 'Swifty Night' 2. veljače!

Taylor Swift ovih dana, ali i posljednjih 16 godina, ruši sve rekorde – postala je milijarderka, ima čak tri najprodavanija pop albuma svijeta, njezina je Eras turneja najposjećenija glazbena turneja u povijesti, a ona izgleda sve bolje i bolje. Iako je krenula kao country pjevačica, prometnula se u najveću pop zvijezdu današnjice te postala najpoznatija spisateljica stihova u povijesti popa – a to nisu mala postignuća!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Ako ste i vi među njezinim milijunima fanova, te ovih dana ludujete na videe s Eras turneje i njezine dobro poznate hitove, u Zagrebu se na samom početku veljače odvija event koji morate posjetiti. Radi se o tematskom Taylor Swift partyju koji će se održati u zagrebačkom klubu Boogaloo 2. veljače, kada će se od 22 do 4 sata ujutro puštati isključivo i samo Taylorini hitovi!

Prethodni ‘Swifty Nights’ event je održan 27. listopada 2023., kada je objavljen posljednji album ove pjevačice, a sada nam se očito sprema još jedna Taylor inspired luda noć. Serija evenata ovog tipa održat će se i u drugim europskim gradovima, a playlista će uključivati sve Taylorine poznate i manje poznate pjesme, proširene verzije, kao i remiksevi hitova. Karte kupite ovdje i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

LifestyleKulturaParty koji ne propuštamo: Svi fanovi Taylor Swift željet će otići na...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram