Po svemu sudeći, Showtime ima novu napetu seriju na koju ćemo se “zakačiti” u tren oka

Pogledajte trailer i uvjerite se sami.

Showtime, važna televizijska i producentska kuća, objavila je prvi trailer za svoju novu seriju kojoj već sad možemo predvidjeti veliki uspjeh. Naime, projekt se zove „American Rust“, a u glavnoj ulozi nalazi se sjajni Jeff Daniels, kao i Maura Tierney.

Zapravo je riječ o napetom limitiranom serijalu koji je temeljen prema istoimenom romanu autora Phillipa Meyera, a govori o nečemu s čime se mnogi mogu poistovjetiti – željom za napretkom, ali problemima iz prošlosti koji nas koče.  Ono što za sada znamo je to da će „American Rust“ biti ispričana kroz perspektivu kompromitiranog policajca iz jednog malog mjesta u Pennsylvaniji koje vrvi dobrim ljudima koji nerijetko donose loše odluke. Znači, mjesto kao i svako drugo, s ljudima koji čine greške – baš kao i svagdje drugdje. No, radnja se zapliće kada se u gradu dogodi ubojstvo, a policijski načelnik nađe se pred teškim odlukama ne bi li zaštitio sina žene koju voli.

Iza serije stoji Dan Futterman, a premijera je zakazana za 12. rujna. U nastavku pogledajte trailer i sami se uvjerite da je ovo još jedna nova serija koja bi se nadolazeće jeseni svakako trebala naći na vašoj watch listi.

LifestyleKulturaPo svemu sudeći, Showtime ima novu napetu seriju na koju ćemo se...

Facebook

99,687FanovaLajkaj