Početak svibnja obilježit će ova ubojita televizijska priča u kojoj glumi Jessica Biel. Evo o čemu se radi

Nova serija koju trebate staviti na svoju watch listu!

Jedna od najljepših žena svijeta, Jessica Biel, uskoro će zasjati na malim ekranima diljem svijeta i to u ulozi u seriji „Candy“ koja dolazi na Hulu 9. svibnja. Ova nova kriminalistička serija snimljena prema istinitom događaju navodno će gledateljima poslati trnce strave niz kralježnicu. Kao što smo i rekli, glavna uloga pripala je slavnoj Jessici, a uz nju glumi i Melanie Lynskey.

Radnja prati Candy, koju tumači Biel, ženu koja živi u naizgled savršeno mirnom obiteljskom domu u Teksasu 1980. Ova kućanica svojim susjedima izgleda kao uzorna majka i supruga, no iza svega se krije mračna tajna i veliki prevrat koji joj promijeni život. Naime, Candy biva optužena za ubojstvo Betty Gore (Lynskey) – na opće čuđenje svih koji je poznaju.

Ovaj je povijesni krimi slučaj iznimno uznemirio kršćansku zajednicu u SAD-u 1980-ih. Candy i Betty upoznale su se u Evangeličkoj metodističkoj crkvi te su postale prijateljice – a onda je sve odjednom pošlo jako, jako po zlu. Ova nova TV serija navodno kombinira true crime žanr, ali ima i elemente ljubavne drame, što joj daje samo još više na intrigantnosti. Imat će pet napetih epizoda, savršenih za bingeanje u kasne noće sate.

Krunski dokaz da se radi o važnom i zanimljivom slučaju je i činjenica da će se ove godine snimati još jedna serija na ovu temu, naziva „Love and Death“, a u kojoj će glumiti Elizabeth Olsen. U tom slučaju radit će se o produkciji HBO Max-a, a premijeru će imati na jesen.

U svakom slučaju, jedva čekamo ovo novo napeto TV štivo. U nastavku pogledajte i trailer za „Candy“ koji nam otkriva djelić atmosfere serije.

LifestyleKulturaPočetak svibnja obilježit će ova ubojita televizijska priča u kojoj glumi Jessica...

Donna Vekić u rodnom Osijeku nastavlja misiju izgradnje javnih teniskih terena

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već...

Nikolina i Sonja obožavaju odvažne okvire naočala

Naše oči su naš prozor u svijet. Omogućuju nam da istražujemo, čitamo, vozimo, obavljamo poslove i sudjelujemo u mnogim drugim svakodnevnim aktivnostima. No, često zaboravljamo...

U Hrvatsku stigao najveći hollywoodski hit: dermatolozi i nutricionisti oduševljeni suplementom koji usporava starenje

Svjetski poznati brend spermidineLIFE® napokon je stigao u Hrvatsku, a na predstavljanju u Zagrebu uživali su ugledni hrvatski dermatolozi, nutricionisti i farmaceuti. Autofagija – usporite process biološkog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram