today-is-a-good-day

Počinje Jarun Open 2021. – koncerti na otvorenom koje su mnogi priželjkivali

Severina, Maja Šuput, Bajaga i Instruktori, Senidah, Halid i brojni drugi izvođači, popet će se na pozornicu Jarun Open-a i nakon više od godinu dana zapjevati svoje najveće hitove.

Vrijeme je za koncerte i zabavu koja nam je svima nedostajala. Nakon više od godinu dana velike pauze u kojoj su sva društvena događanja stavljena na čekanje, zagrebački Jarun postaje mjesto zabave. Točnije, Otok hrvatske mladeži na Jarunu, bit će pozornica na koju će se popeti mnoga poznata glazbena imena poput Severine, Maje Šuput, Mladena Grdovića, Bajage i Instruktora, Jale Brata i Bube Corelli-a, Saše Matića i brojnih drugih.

25. lipnja rezerviran je za Jalu Brata  i Bubu Corellija, 26. lipnja za Severinu i Mladena Grdovića, Maja Šuput i Saša Matić pjevaju 2. srpnja, a 3. srpnja se na pozornicu penju Relja i Senidah. Bajaga i Instruktori zabavljat će publiku 9. srpnja, dok 10. srpnja na pozornicu stižu Halid Bešlić i Željko Bebek.

Broj ulaznica je ograničen i sve će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, što znači samo jedno – požurite po svoje ulaznice, kako biste zajedno s društvom uživali u najdražim pjesmama omiljenih izvođača. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava.

FotoPR
LifestyleKulturaPočinje Jarun Open 2021. – koncerti na otvorenom koje su mnogi priželjkivali

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram