Pogledajte prvi trailer za novu verziju serije “Gossip Girl” koja se vraća na TV ekrane!

Jedva čekamo nove epizode!

Prije dvije godine sredinom ljeta svijet je oduševila vijest kako se počinju snimati novi nastavci kultne teen serije, „Gossip Girl“. S obzirom da smo s nestrpljenjem iščekivali svaki novi detalj ovog reboota, koji je naručila streaming platforma, HBO Max, s veseljem možemo reći kako je prvi trailer za seriju napokon vani!

Dakle, prvi trailer odmah nam je otkrio da drame u novih deset epizoda neće nedostajati, kao i da serija napokon stiže na male ekrane 8. srpnja. Radnja će pratiti novu grupu ultrabogatih klinaca elitnih krugova na Manhattanu u New Yorku, a cijeli zaplet priče odvijat će se osam godina od završetka originalnog „Gossip Girl“ serijala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gossip Girl (@gossipgirl)

Ono što za sada znamo je to da će se ove nove epizode baviti klasičnim ljubavnim zavrzalama i spletkama, ali i društvenim mrežama te njihovim utjecajem na društvenu scenu New Yorka. Izvršni producenti su Josh Schwartz i Stephanie Savage koji potpisuju i originalnu „Gossip Girl“, a pridružuje im se i Joshua Safran koji će pisati scenarij i također je sudjelovao u originalnom serijalu.

Još krajem prošle godine otkrivena su i glavna lica serije. Cast tako čine Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat, Zión Moreno i mnogi drugi. U svakom slučaju, ovo je televizijska poslastica koja će nam definitivno začiniti ljeto!

LifestyleKulturaPogledajte prvi trailer za novu verziju serije "Gossip Girl" koja se vraća...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram