Pogledajte trailer za novu seriju sa Selenom Gomez i Steveom Martinom. Izgleda jako dobro

Atipičina zvjezdana ekipa okupljena na istom projektu.

Novih serija nikad dosta, a ovog ljeta iz radionice streaming platforme Hulu stiže humoristična serija u kojoj glavne uloge imaju Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short. Zvuči odlično, zar ne?

Svako ljeto imamo malo više vremena za odmor i uživanje u stvarima koje volimo, malim životnim zadovoljstvima, a jedno od nama omiljenih definitivno je uživanje u novim serijama. Čini se da ćemo za sam kraj ljeta dobiti novu televizijsku poslasticu, seriju „Only Murders in the Building“, a u kojoj će glumiti Selena Gomez i Steve Martin!

Ova nova serija nastala je pod pokroviteljstvom streaming platforme Hulu, a prati troje susjeda (Gomez, Martin i Short) koji se ne poznaju, ali dijele istu strast – priče o stvarnim zločinima. Kada se u njihovoj zgradi na Upper West Sideu u New Yorku dogodi ubojstvo, trio se spletom okolnosti nađe upravo u jednoj takvoj, bizarnoj true crime priči.

Radnja će biti humoristična, a da će fore u njoj doista biti dobre jamči nam činjenica da je scenarij razvijao sam Steve Martin, poznati holivudski komičar. On je ujedno, zajedno s Gomez i Shortom, i izvršni producent serije. Ono što za sada znamo je to da će serija premijeru doživjeti 31. kolovoza te će imati deset zabavnih epizoda.

S obzirom da je prvi trailer već izašao, pravo je vrijeme da ga pogledate i sami se uvjerite da je ovo još jedno TV štivo koje se treba naći na vašoj watch listi.

LifestyleKulturaPogledajte trailer za novu seriju sa Selenom Gomez i Steveom Martinom. Izgleda...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram