Procurile su prve fotografije šeste sezone ‘Krune’ u kojoj pratimo ljubav princa Williama i Kate Middleton!

Radnja je smještena u rane 2000-e godine.

Otkako je premijerno započela sa svojim emitiranjem 2016. godine, Netflixova serija ‘Kruna’ postala je globalni fenomen. Naša opsesija britanskom kraljevskom obitelji nikada nije bila izraženija, a pikanterije iz njihova privatnog života nikad nije pratio toliki broj ljudi.

Kako je serija postala najskuplja produkcija streaming diva u povijesti te kako je svaka nadolazeća sezona obarala rekorde gledanosti, mnogi su se nadali da će imati mnoštvo sezona koje će se radnjom protezati sve do današnjeg dana – no to neće biti slučaj.

Naime, sljedeća nadolazeća sezona ‘Krune’ ujedno je i njezina posljednja. Radi se o šestoj sezoni ove hit serije, a koja će radnjom biti smještena u rane 2000-e godine, kada je princ William bio na studiju u Škotskoj. Omiljeni princ, a danas prijestolonasljednik britanskog trona, upravo je tada upoznao Kate Middleton, pučanku u koju se zaljubio na svom studiju te ju kasnije oženio 2011. godine.

Njihova je ljubavna priča bajkovita, a njezine početke gledat ćemo u novoj sezoni ove serije. Kako to znamo? Zato što su upravo procurile prve fotografije sa seta snimanja te ih je objavio magazin People. Na njima vidimo mlade glumce koji su utjelovili Kate i Williama, a kao i uvijek dosad, odmah je među fanovima nastala apsolutna histerija. Princa tako glumi Ed McVey, a Meg Bellamy je pak utjelovila lijepu Kate.

Fotografije pogledajte ovdje i procijenite sami je li casting ekipa dobro pogodila Kate i Williama iz mlađih dana. Mi svakako mislimo da su odradili odličan posao.

LifestyleKulturaProcurile su prve fotografije šeste sezone 'Krune' u kojoj pratimo ljubav princa...

Donna Vekić u rodnom Osijeku nastavlja misiju izgradnje javnih teniskih terena

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već...

Nikolina i Sonja obožavaju odvažne okvire naočala

Naše oči su naš prozor u svijet. Omogućuju nam da istražujemo, čitamo, vozimo, obavljamo poslove i sudjelujemo u mnogim drugim svakodnevnim aktivnostima. No, često zaboravljamo...

BIPA Pharma novi je prodajni koncept na tržištu

BIPA Pharma novi je prodajni koncept kojeg austrijski drogerijski lanac BIPA Hrvatska uvodi u svoje poslovnice na hrvatsko tržište, a namijenjen je prodaji specijaliziranih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram