Procurili detalji o novoj sezoni hit serije ‘The White Lotus’!

Jedva čekamo da se vrati na male ekrane.

Rijetko koja serija izazove toliki hype koliki se stvorio oko hvaljene HBO-ove serije ‘The White Lotus’. Prva sezona tako nas je odvela na bajkovite Havaje, druga na romantičnu, ali kriminalom ispunjenu Siciliju, a sada smo doznali da će treća radnjom pak biti smještena na egzotični Tajland! Dugo se nagađalo kada će se krenuti sa snimanjem i tko će se naći u novoj glumačkoj postavi, a srećom sada imamo većinu odgovora!

Tako je službeno objavljena informacija da snimanje započinje za mjesec dana, odnosno u veljači ove godine, a otkriveno je i da će se radnja poigravati otkrivanjem spiritualnostima Dalekog Istoka, a ne sumnjamo da će biti ispunjena bizarnim prevratima, crnohumornim situacijama, ubojstvima, preljubima i raznim drugim spletkama koje ovu seriju čine toliko popularnom među gledateljstvom.

Inače, do snimanja je trebalo doći i ranije, no realizacija se usporila zbog velikog štrajka holivudskih filmskih djelatnika i scenarista, a koji su obilježili 2023. Zbog toga što će se nova sezona snimati tek ove godine, na malim ekranima ćemo ju gledati 2025. – još ima dosta vremena, ali mi se i dalje jako veselimo.

Što se tiče samog casta, novi glumci i glumice su Leslie Bibb, Jason Isaac, Dom Hetrakul, Michelle Monaghan, Parker Posey i Tayme Thapthimthong, a još uvijek ne znamo hoće li se vratiti najveća zvijezda prve dvije sezone, legendarna Jennifer Coolidge.

LifestyleKulturaProcurili detalji o novoj sezoni hit serije ‘The White Lotus’!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram