Proljeće na velikom platnu – školski praznici i fenomenalni filmovi u Cinestaru!

Uzbudljivo doba školskih praznika je pred nama, a CineStar je spreman učiniti ga još spektakularnijim! Ovog proljeća uživajte u velikom rasponu filmova, udobno se smjestite ispred velikog platna i prepustite čarima sedme umjetnosti, evo i prijedloga.

Ovog proljeća uživajte u velikom rasponu filmova, udobno se smjestite ispred velikog platna i prepustite čarima sedme umjetnosti, evo i prijedloga.

Noina Arka: Glazbena pustolovina (Noah’s Ark) – sinkronizirana zabavna interpretacija jednog od najpoznatijih mitova o velikom potopu i legende o drvenom plovilu koje će spasiti svijet. Film će vas odvesti na nezaboravno putovanje s dva nevjerojatna miša: karizmatičnog pjesnika s groznom tremom na pozornici i talentiranog i šarmantnog gitaristu.

Godzilla X Kong: Novo carstvo (Godzilla x Kong: The New Empire) – u kina je stigla spektakularna borba titana. Ovaj spektakl jedan je od najvećih kinematografskih naslova 2024., u kojem će po prvi put u povijesti popularni titani morati postati saveznici i boriti se protiv zajedničkog neprijatelj. Za najbolje filmsko iskustvo tu su IMAX, 4DX, ScreenX i eXtreme.

Majčinski instinkt (Mothers’ Instinct) – triler s oskarovkama Jessicom Chastain i Anne Hathaway u glavnim ulogama možete pogledati već danas. Savršeni životni sklad najboljih prijateljica iznenada je narušen nakon tragične nesreće. Pratimo Alice i Celine dok njihove obiteljske veze postupno potkopavaju krivnja i paranoja, te se razvijaju sumnje koje otkrivaju mračnu stranu majčinske ljubavi. Film je nastao prema istoimenom bestseler romanu Barbare Abel (Derrière la haine) te je premijerno prikazan u Kaptol Boutique Cinema na večeri Cinema Book Club.

U prvom tjednu travnja u kina stiže akcijski triler “Monkey man”, redateljski debi za Oscara nominiranog Deva Patela. Radnja filma inspirirana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel u filmu glumi mladića koji se svaku večer, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog bijesa, otkriva način kako se infiltrirati u zloglasnu gradsku elitu. Film koji već sada radi fenomenalnih akcijskih scena nazivaju nasljednikom Johna Wicka, a na stranici Rotten Tomatoes ima fenomenalnih 93%!

U CineStar stiže i prequel jednog od najikonografskijih horora svih vremena – čuvenog klasika Pretkazanje (Omen). Što je prethodilo Damienovom dolasku na svijet, saznat ćete od 4. travnja u filmu „Prvo pretkazanje” (First Omen) koji atmosferom neodoljivo podsjeća na originalni film.

Scenaristica i redateljica Ava DuVernay, nominirana za Oscara, od 4. travnja donosi ekranizaciju bestselera Isabel Wilkerson pod nazivom Kasta: Priča o razdoru (Origin) u kojem istražuje misterij povijesti, čari romantike i borbu za našu budućnost. Glumačku ekipu predvodi briljantna Aunjanue Ellis-Taylor (nominirana za nagradu Oscar u obiteljskoj drami Kralj Richard) kao spisateljica Isabel Wilkerson koja istražuje globalni fenomen kaste i njezin mračan utjecaj na društvo.

Krivi spoj (Cat Person) je triler redateljice Susanne Fogel koji stiže 11. travnja. Krivi spoj je oštro secirano istraživanje rodne podjele, mutnog terena suvremenih izlaska, i opasnih projekcija koje stvaramo u svojim umovima o osobama s druge strane naših telefona. Film je nastao kao adaptacija priznate kratke priče New Yorkera iz 2017. godine.

Dana 18. travnja u kina stiže naslov koji je već sada izazvao puno polemike a koji će vam zasigurno promijeniti pogled na budućnost.Građanski rat: svakom carstvu dođe kraj (Civil War) uzbudljiva je adrenalinska akcija i do sada najskuplji akcijski film redatelja Alexa Garlanda i studija A24, sa zvjezdanom postavom koju čine Zlatnim globusom nagrađena Kirsten Dunst, zvijezda „Narcosa” Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman, Jesse Plemmons te Cailee Spaeny.

U bliskoj budućnosti radnja film prati skupinu novinara i fotografa koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio cijelu zemlju.

Građanski rat” pogledajte u IMAX-u, ali i u sklopu usluge Kino & Vino i to u Gold Classu u četvrtak, 18. travnja. A istog dana također dolazi i predivna priča o leptiru koja će zasigurno oduševiti cijelu obitelj.

Priča o leptiru (Butterfly Tale) je animirani sinkronizirani dugometražni film namijenjen cijeloj obitelji, smješten uz raznoliku, slikovitu i uvijek promjenjivu atmosferu velike migracije monarh leptira. Kraj travnja je rezerviran za jedan od najuzbudljivijih horora ove godine – Bezgrešna (Immaculate), u kojem glavnu ulogu časne sestre nosi Sydney Sweeney.

A nešto sasvim drugačije, sexi drama Izazivači (Challengers) u kojoj glavnu ulogu ima Zendaya, dok je redatelj Luca Guadagnino, poznat po besprijekornom smislu za estetiku, stiže pretpremijerno 25. travnja. Popularna Zendaya je u ulozi bivše tenisačice Tashe Duncan koja je trenerica svog supruga Arta Donaldsona. Kako bi ga izvukla iz niza poraza, tjera ga da igra na turniru nižeg ranga tzv. Challengeru, gdje će se suočiti s Patrickom, poraženim rivalom s kojim oboje imaju kompliciranu (ljubavnu) povijest. Film pogledajte na CineLady večeri uz niz sjajnih poklona i iznenađenja, a pretprodaja je otvorena od 4. travnja.

Dopustite proljeću da vas češće odvede u kino, a za cijeli program i nove najave pratite cinestarcinemas.hr.

FotoPR
LifestyleKulturaProljeće na velikom platnu – školski praznici i fenomenalni filmovi u Cinestaru!

Nova kolekcija donjeg rublja brenda SKINY donosi čarobnu igru boja i senzualnosti

Lijepo donje rublje ima moć. Pruža nam osjećaj posebnosti, zavodljivosti i privlačnosti. Ono nije samo komad tkanine, to je i osjećaj samopouzdanja i senzualnosti...

Donna Vekić u rodnom Osijeku nastavlja misiju izgradnje javnih teniskih terena

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već...

Nikolina i Sonja obožavaju odvažne okvire naočala

Naše oči su naš prozor u svijet. Omogućuju nam da istražujemo, čitamo, vozimo, obavljamo poslove i sudjelujemo u mnogim drugim svakodnevnim aktivnostima. No, često zaboravljamo...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram