today-is-a-good-day

Proslava Nove godine u Trogiru – što raditi i gdje ići?

Najluđa noć u godini obojena dobrom glazbom, predivnom atmosferom i razdraganim ljudima…

Još nas nekoliko dana dijeli od završetka Zimske adventure u Trogiru koja je ove godine bogatim i raznovrsnim programom osvojila Trogirane i sve posjetitelje ovog dalmatinskog grada.  Od 4. prosinca u staroj jezgri izmijenilo se više od 20 poznatih izvođača, DJ-eva i performera za koje se glavni trogirski trg pokazao premalen.  Mislilo se tu na sve generacije pa osim prigodnog programa za sve željne plesa i glazbe, jutarnji sati bili su rezervirani za one najmlađe koji su mogli uživati u bajkaonicama, facepaintingu i raznim radionicama, a našlo se tu još i pregršt gastro prezentacija, izložbi, predstavljanja knjiga i predstava. Da su građani itekako zadovoljni dokaz se može naći u fotografijama koje nam pristižu iz Trogira – grad živi punim plućima tijekom zimskih mjeseci, a ulice su pune ljudi koji uživaju u raznim aktivnostima.

 

Proslava Nove godine u trogirskoj staroj jezgri

Proslava na otvorenom ove nam godine izgleda kao jedna od najprivlačnijih opcija ako se u obzir uzme blago vrijeme koje nas je zadesilo u prosincu. Gradovi diljem Hrvatske već tradicionalno organiziraju novogodišnje zabave na svojim najljepšim pozicijama koje su uvijek popraćene zanimljivim koncertima, a iznimka nije ni Trogir u kojem će u novogodišnjoj noći na Trgu Ivana Pavla II nastupiti poznati dalmatinski tenor Marko Pecotić dok će u jutranjim satima program započeti s Trogirskim kantima. Da blagdansko raspoloženje ne prestane s prvim danima nove godine pobrinut će se DJ koji će vas zabavljati svakim danom do ranih jutarnjih sati sve do 5. siječnja koji je ujedno i zadnji dan Zimske adventure u Trogiru.

Više o programu pronađite na stranicama TZ Trogir, a posjetite i službenu Facebook stranicu “Visit Trogir” gdje vas čeka više fotografija i detalja o svim zbivanjima.

LifestyleKulturaProslava Nove godine u Trogiru – što raditi i gdje ići?

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram