Sa smijehom u sedmu sezonu Ženske priče

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se otvaranje sedme sezone live talk showa „Ženska priča“ u klubu Sax! 

Komičarka i spisateljica Marijana Perinić na prvoj ovosezonskoj Ženskoj priči ugostit će prave znalce na temu “Smijeh je lijek” Željka Pervana, Arijanu Čulinu i Nika Titanika.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o sveprisutnijoj potrebi za nasmijavanjem kroz stand up komediju, predstave, filmove, karikature i ilustracije, uz spremne odgovore na mnogobrojna pitanja iz publike.

Arijana Čulina

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb) u četvrtak 19. srpnja 2019. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Željko Pervan

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u prvom ovosezonskom izdanju Ženske priče čija sedma sezona traje do srpnja 2020. godine.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.  Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com

LifestyleKulturaSa smijehom u sedmu sezonu Ženske priče

Dubrovnik se sprema za BAVARIN – prvi street food festival u Gradu!

Prvi put u samom srcu Dubrovnika, u predivnom povijesnom ambijentu Lazareta, održat će se street food festival „Bavarin“ koji će kroz šest ugostiteljskih objekata...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram