Stigao je prvi teaser za dugoočekivani Harry Potter Reunion!

Početak 2022. obilježit ćemo na najljepši mogući način.

Sjećate li se osjećaja oduševljenja kada je prije deset godina na filmska platna diljem svijeta stigao posljednji filmski nastavak sage o čarobnjaku Harry Potteru? Tada smo posljednji puta na okupu vidjeli Emmu Watson, Daniela Radcliffea i Ruperta Grinta te sa suzama u očima gledali posljednje kadrove kraja franšize koja je obilježila generacije. No, sada blistamo od sreće jer nas na samom početku 2022., 1. siječnja, očekuje prava Potter poslastica – reunion kojeg smo toliko dugo čekali!

Naime, glumačka ekipa uz koju su odrastale generacije se kolektivno okupila po prvi puta od posljednje premijere filma pa je vijest o njihovom specijalnom reunionu oduševila svijet. „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ prikazat će se na HBO Maxu, a izlazi 1. siječnja 2022. godine pa je tako odbrojavanje već u tijeku.

Slično kao nedavno okupljanje slavnih „Friendsa“, ovaj će TV specijal donijeti sve ključne glumce i filmske kreativce koji su radili na setu filmova o malom čarobnjaku. Ususret premijeri, HBO Max izbacio je prvi kratki teaser koji nam otkriva što možemo očekivati.

Iako vrlo kratak, teaser je tako dodatno rasplamsao uzbuđenje i potvrdio da se vraćaju ona najpopularnija lica filma – uz poznati trio, stižu i Robbie Coltrane koji je glumio Hagrida, Matthew Lewis koji je utjelovio Nevilla Longbottoma i Mark Williams koji je glumio Arthura Weasleyja. Teaser prikazuje „pismo koje smo iščekivali“ i karakteristične novine iz svijeta čarobnjaka koje najavljuju „okupljanje alumnija.“ Među posljednjim je scenama prikazan i ženski lik, najvjerojatnije Emma Watson, koja se ukrcava na vlak na poznatoj 9¾ platformi odnosno stanici. Osim navedenih, u specijalu ćemo imati priliku gledati i druge glumce koji su utjelovili kultne likove poput Helene Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Ralpha Fiennesa (Lord Voldemort), Jasona Isaacsa (Lucius Malfoy), Garyja Oldmana (Sirius Black), Toma Feltona (Draco Malfoy), Jamesa Phelpsa (Fred Weasley), Olivera Phelpsa (George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfreda Enocha (Dean Thomas) i Evanne Lynch (Luna Lovegood).

Malo je reći da jedva čekamo!

LifestyleKulturaStigao je prvi teaser za dugoočekivani Harry Potter Reunion!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram