Stigao je teaser za drugu sezonu kontroverzne serije „Squid Game“, a znamo i kad će doći na Netflix!

Jedva čekamo!

Ako je „Tiger King“ obilježio 2020., onda je „Squid Game“ serija koja je svakako obilježila 2021. Naime, sjećamo se kako se prošle jeseni nije pričalo ni o čemu osim o šokantnim scenama nasilja, kontroverznoj kritici kapitalizma i odličnoj glumi južnokorejske serije „Squid Game“, a koja je postala najgledanija Netflixova serija svih vremena.

Nakon takvog velikog uspjeha, bilo je i očekivano da će se uskoro početi snimati druga sezona, no nismo očekivali već u lipnju 2022. dobiti uvid u prvi teaser za trailer nastavka radnje „Squid Gamea“! Naime, megapopularna streaming platforma Netflix objavila je kratki teaser za drugu sezonu serije, kao i poruku redatelja serije. Otkriveno je tako koji se likovi vraćaju u drugoj sezoni, a koja će prema nagovještajima biti jednako šokantna i skandalozna kao i ona prva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martina 🎠 (@m.strange__)

”Trebalo je punih 12 godina kako bi prva sezona ‘Squid Game’ serije ugledala svjetlo dana. No, trebalo je samo 12 dana da ista ta serija postane najpopularnija Netflixova serija ikada snimljena”, izjavio je redatelj Hwang i zahvalio svim obožavateljima što toliko vole njegovu seriju. Podsjetimo se samo statističkih podataka – „Squid Game“ je zabilježila najveći streaming uspjeh u povijesti, a odgledalo ju je čak 1.65 milijardi ljudi.

Osim toga, otkrio je i da će se u drugoj sezoni vratiti glavni junak Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) i maskirani antagonist Front Man (Lee Byung-hun). Također, u drugoj sezoni će se pojaviti ni manje ni više nego ”dečko” Young-hee, gigantske ubojite lutke koju smo upoznali na samom početku prve sezone ove serije. Prema svemu sudeći, druga sezona „Squid Gamea“ bazirat će se na istoj premisi kritike esktremnog kapitalizma, a uopće ne sumnjamo kako će epizode biti okupane krvlju, nasiljem i eksplicitnim scenama ubojstava, kao i da će se javnost ponovno podijeliti na dva tabora – one koji seriju obožavaju i one koji je gledaju, ali s pomalo zgroženim izrazom lica.

U samom teaseru, a koji možete pogledati u nastavku, vidimo poznatu animaciju animatroničke lutke Young-hee koja ponovno recitira poznatu pjesmicu za krvoločnu igru ”Crveno svjetlo – Zeleno svjetlo”, a završava obraćanjem javnosti i pozivom u novu avanturu zvanu ”Squid Game”: “Pridružite nam se još jednom u potpuno novom krugu”.

Netflixov suizvršni direktor, Ted, Sarandos, otkrio je i da će druga sezona ugledati svjetlo dana početkom 2023. godine, a mi moramo priznati kako već sad jedva čekamo!

LifestyleKulturaStigao je teaser za drugu sezonu kontroverzne serije „Squid Game“, a znamo...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram