Što napraviti kada nemate pojma koji film, seriju ili dokumentarac izabrati na Netflixu?

Imamo jedan trik!

Iako ne manjka prijedloga koje serije i filmove gledati na Netflixu, svako toliko dogodi se situacija da upalite ovaj online servis i jednostavno nemate ideju što točno gledati niti za što ste točno raspoloženi. Možda je čak najgori taj osjećaj da ima gomila izbora, ali kako suziti izbor i birati s liste provjereno dobrih uradaka?

Trik koji bi nam svima mogao olakšati život otkrio je upravo Netflix na svojim društvenim mrežama. Naime, ako u tražilicu spomenutog servisa upišete “Cannes”, “Oscars” ili “Sundance”, otvorit će vam se veliki broj filmova koji su dobili gore spomenute nagrade. Idealna prilika da se podsjetite nekih kultnih filmova ili svih onih koje jednostavne niste stigli pogledati, a tko zna, možda niste ni znali da su dobili hvaljene nagrade…

Naš prijedlog za tri dokumentarca o zločinima

Don’t Fuck With Cats

Dokumentarac prati grupu ljudi koji su naletjeli na online video nepoznatog čovjeka koji muči i ubija dvije mačke. U nadi da ga pronađu, okupljaju se zajedno i traže dokaze, no ubojica ohrabren pažnjom upravo zbog toga odluči prijeći na puno gore zločine… Kraj dokumenatarca je zaista potresan.

Abducted In Plan Sight

Dokumentarac u kojem ćete nakon gledanja osjećati potpunu nevjericu da se takvo što uopće može dogoditi. “Abducted In Plain Sight” rasvjetljava podmukao način na koji naizgled potpuno normalan i drag susjed cijelu obitelji uvlači u svoj maliciozan plan koji za cilj ima seksualne odnose sa djevojčicom.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

Godine 2013. Aaron Hernandez bio je na dobrom putu da potencijalno postane najveća zvijezda u NFL-u, profesionalnoj ligi američkog nogometa. Nevjerojatno talentiran, igrao je uz bok Tomu Bradyju u Patriotsima, imao je ženu i dijete, međutim, njegov naizgled savršen život i multimilijunski ugovor s bostonskim klubom naprasno je prekinut optužbama za ubojstvo prijatelja. Dvije godine kasnije, Hernandez je osuđen za ubojstvo, a na vidjelo izlaze i nove teške optužbe koje su u radikalnom nesrazmjeru s javnim likom sportaša kojeg Amerika obožava.

Netflixov novi dokumentarac Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez donosi brojne nove informacije o slučaju te pokušava odgovoriti na glavno pitanje – kako osoba koja naizgled ima sve može završiti kao osuđeni ubojica?

LifestyleKulturaŠto napraviti kada nemate pojma koji film, seriju ili dokumentarac izabrati na...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram