Šuška se da hit serija ‘Succession’ dobiva još jednu, petu sezonu

A mislili smo da je priča završena.

Jedna od najpopularnijih HBO-ovih serija svih vremena neosporno je ‘Succession‘, odnosno na hrvatskom jeziku ‘Naslijeđe’, a za koju smo mislili da je prije nekoliko tjedana doživjela svoj kraj s finalnom 4. sezonom – no sada se čini da to možda ipak nije tako! Naime, ova genijalna priča o multimilijarderskoj obitelji Roy i njezinim nasljednicima mogla bi dobiti još jednu sezonu – i to zato što je hype među fanovima toliko velik da se to producentima čini kao odlična odluka.

Ova je šuškanja o snimanju pete sezone potaknuo jedan od glumaca u seriji, Kieran Culkin, koji je u svom posljednjem intervju rekao kako četvrta sezona koju smo nedavno završili gledati možda ipak neće biti posljednja. Također je rekao kako to isto misli i kreator serije, Jesse Armstrong, a fanovi su odmah skočili na noge od oduševljenja.

“Znamo da ovo nije tip serije koja može trajati vječno. No, uvijek smo govorili kako će ‘Succession’ imati pet sezona. Kada smo počeli snimati četvrtu, svi su govorili kako je to posljednja, no Armstrong i ja oboje osjećamo kako ima prostora za još jednu sezonu, a već sada imam ideju i što bi se u njoj moglo događati”, rekao je Culkin.

Podsjetimo se, ova je serija jedna od kritički najhvaljenijih televizijskih serija u povijesti HBO-a, a na IMDB-u ima iznimno visoku ocjenu od 8.9 prema glasovima gledatelja. Osim obožavanja fanova, serija je dobila i niz prestižnih nagrada poput Zlatnog globusa i Emmyja, a mnogi smatraju nedavnu 4. sezonu jednom od najbolje snimljenih TV sezona svih vremena. Više detalja o mogućnosti početka snimanja pete sezone trebalo bi stići uskoro, a mi zasad možemo samo držati fige da se Culkinova predviđanja zaista i ostvare!

LifestyleKulturaŠuška se da hit serija 'Succession' dobiva još jednu, petu sezonu

Facebook

99,687FanovaLajkaj