Šuška se, šuška da nam na TV ekrane dolazi Harry Potter serija

Ne znamo jesmo li oduševljeni ili pomalo zgroženi.

Ovih dana sa svih nas strana salijeću novosti i vijesti iz TV i filmskog svijeta koje nas vesele, rastužuju ili pak šokiraju. Tako se proširila i glasina kako će se Harry Potter megauspješna franšiza nakon filmova i knjiga pretvoriti u TV seriju. Očekivano, fanovi su se odmah podijelili među one koje je ova vijest bacila u trans od sreće i na druge koji smatraju da je ovaj potez, ako se ostvari, totalno nepotreban.

Serija bi se navodno trebala emitirati na streaming kanalu HBO Max, a ekskluzivnu vijest prenio je The Hollywood Reporter koji je otkrio da se već krenulo u pregovorima s potencijalnim scenaristima te da se istražuju ideje kako slavnu priču prenijeti na male ekrane na drugačiji i dosad neviđeni način.

Sama ideja još je u povojima i ništa nije sigurno pa još službene potvrde od Warner Brosa i HBO Maxa nema, no očekujemo da će se situacija uskoro kristalizirati. Ne začuđuje želja da se legendarnu priču o dječaku čarobnjaku, njegovim prijateljima i njihovoj brobi protiv zla ponovno aktualizira, pogotovo kada je uspjeh zajamčen. Harry Potter ima toliko fanova diljem svijeta da bi se investiranje u snimanje serije svakako isplatilo, no mnogi se pitaju je li ono i potrebno ili se pak radi o pretjeranoj želji za dodatnom zaradom.

Gotovo svako djelo, filmsko, kazališno, tiskano, čak i tematski parkovi, postaju instant hit kod publike pa je Harry Potter zaista vječno isplativa investicija. Za sada su filmovi i knjige zajedno zaradili preko sedam milijardi dolara.

I dok neki smatraju kako se radi o nepotrebnom razvlačenju stare priče, drugi su oduševljeni, što govori samo jedno – svi će ovu seriju htjeti pogledati kad i ako izađe.

FotoIMDB
LifestyleKulturaŠuška se, šuška da nam na TV ekrane dolazi Harry Potter serija

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram