Svi hrle na Dnevnik jedne ljubavi: Koncert Josipe Lisac u srpnju uskoro rasprodan!

50 godina prošlo je od antologijskog albuma “Dnevnik jedne ljubavi” a pjesme s njega kao i interes za Josipom Lisac nikako ne jenjava.

Nakon rasprodanog Doma sportova objavljen je i koncert u trogirskoj Kuli Kamerlengo 12. srpnja za koji je odmah zavladao velik interes.

S obzirom na ograničen kapacitet i prirodu koncerta odlučeno je da će veći dio Kule Kamerlengo imati sjedaći postav, a posjetitelje je zaintrigirao i crno-bijeli dress code u stilu naslovnice albuma “Dnevnik jedne ljubavi”.

Mjesec dana od objave saznajemo da je preostalo svega pedesetak ulaznica u prodaji – a do koncerta još skoro četiri mjeseca!

Ne preostaje nam ništa drugo nego reći vam da požurite po svoje ulaznice na entrio.hr, a ako ne uspijete kupiti svoje, preostaje nam nada da dnevnik jedne ljubavi ima – još poneku stranicu!

LifestyleKulturaSvi hrle na Dnevnik jedne ljubavi: Koncert Josipe Lisac u srpnju uskoro...

Nova kolekcija donjeg rublja brenda SKINY donosi čarobnu igru boja i senzualnosti

Lijepo donje rublje ima moć. Pruža nam osjećaj posebnosti, zavodljivosti i privlačnosti. Ono nije samo komad tkanine, to je i osjećaj samopouzdanja i senzualnosti...

Donna Vekić u rodnom Osijeku nastavlja misiju izgradnje javnih teniskih terena

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već...

Nikolina i Sonja obožavaju odvažne okvire naočala

Naše oči su naš prozor u svijet. Omogućuju nam da istražujemo, čitamo, vozimo, obavljamo poslove i sudjelujemo u mnogim drugim svakodnevnim aktivnostima. No, često zaboravljamo...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram