Taman za uvod u jesen: Stigao je trailer za crnohumornu seriju Tima Burtona o Wednesday Addams!

Moći će se streamati na Netflixu.

Nakon ljeta koje je uvijek obilježeno koktel zabavama, odlaskom na plaže i godišnjim odmorima, kao i pauzom od novih filmskih i TV premijera, vraća nam se rujan, a s njim će na streaming servise doći brojne nove, dugoočekivane serije.

Jedna od njih svakako je i ona o legendarnoj djevojčici mračnog uma, Wednesday Addams. Naime, na Netflix dolazi serija imena „Wednesday“, a koja će pratiti događanja u životu kultne obitelji mračnjaka, obitelji Addamas, ali će posebna pažnja biti stavljena na najmlađu članicu te obitelji. Cijeli projekt režira Tim Burton pa vjerujemo kako će serija imati njegov prepoznatljiv, uvrnuti, ali i crnohumorni potpis.

Nakon dugog čekanja, napokon je objavljen i teaser trailer, a ono što zasad znamo je to da će naslovnu ulogu, onu Wednesday, glumiti Jenna Ortega. Radnja će se većinom odvijati u školi koju Wednesday pohađa, a u kojoj će učiti kako usavršiti svoje moći, ali ih iskoristiti i kako bi zaustavila čudovišni ubilački pohod koji prijeti njezinom gradiću. Uz sve to, na TV ekranu imat ćemo čast uživati i u drugim poznatim likovima iz Addams obitelji – Morticiji, koju će glumiti Catherine Zeta-Jones i Gomezu, a kojeg će utjeloviti Luis Guzmán.

Ono pak što nas posebno veseli je i činjenica da će se u seriji pojaviti i Christina Ricci, a koja je u legendarnim filmovima o obitelji Addams iz 1990-ih znana upravo kao Wednesday te generacije. Sada će se pojaviti kao, očito, odrastao lik, ali ne znamo koja će točno biti njezina uloga u seriji – pa taj misterij jednostavno morate otkriti gledanjem.

Dok epizode ne stignu na Netflix, kao jedno dobro zagrijavanje za Halloween, pogledajte dijelić atmosfere onoga što nas čeka kroz estetski vrlo moćan trailer u nastavku.

LifestyleKulturaTaman za uvod u jesen: Stigao je trailer za crnohumornu seriju Tima...

Facebook

99,687FanovaLajkaj