“The First Lady”, jednu od najiščekivanijih serija godine, svakako morate pogledati!

Priča koja će razotkriti tajne živote američkih Prvih dama.

Svako malo dočekamo neku novu premijeru nove iščekivane serije, no vjerojatno će malo koja druga obilježiti sezonu pred nama kao “The First Lady”, Showtimeova nova serija posvećena privatnim životima američkih Prvih dama. S obzirom da je politika područje kojim još uvijek u velikoj mjeri dominiraju muškarci, ova će se serija posvetiti isključivo „igračima iz sjene“, odnosno igračicama – suprugama američkih predsjednika koje su kroz povijest i same oblikovale politiku najmoćnije zemlje svijeta.

Sve o tome imaju li Prve dame stvarno moć i utjecaj na svoje supruge i kada je riječ o poilitičkim odnosima, te u kojoj mjeri i same stvaraju i donose odluke koje se tiču cijeloga svijeta, saznat ćemo u novoj dugoočekivanoj seriji „The First Lady“, a koja će tako svoju premijeru na streaming servisima doživjeti 17. travnja ove godine. Iako do tada ima još malo manje od dva mjeseca, hype oko serije već sada je velik, osobito nakon što je u javnost pušten i prvi intrigantni trailer.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The First Lady on Showtime (@thefirstlady_sho)

Platforma Showtime tako potencijalno ima novi televizijski hit koji u centar radnje stavlja tri upečatljive Prve dame Amerike – Michelle Obamu, Eleanor Roosevelt i Betty Ford. Kao da i sama radnja nije dovoljno intrigantna, sama glumačka postava doista privlači gledatelje. Naime, u ulogama ovih triju dama pojavit će se Viola Davis, Gilliam Anderson te Michelle Pfeiffer, a svaka od njih publici će na intiman način predstaviti lik i djelo jedne od tri slavne Prve dame SAD-a.

Mnoge osobito zanima lik Michelle Obame, koju učito utjelovljuje oskarovka Davis. Ona je bok uz bok sa svojim suprugom Barackom Obamom uspjela stvoriti političko i poduzetničko carstvo, a nikada nije bila žena koja će stajati u sjeni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The First Lady on Showtime (@thefirstlady_sho)

S druge strane, Eleanor Roosevelt je bila aktivistkinja koja je svoje vrijeme posvetila građanskim pravima u vrijeme rasizma te je sudjelovala u pružanju podrške američkom narodu za vrijeme Velike Depresije. Treća dama kojom se serija bavi, Betty Ford, također je ostala upamćena kao karakterno jaka i beskrompromisna žena koja je svoju važnu političku ulogu iskoristila za borbu za socijalna prava te u vođenju kampanje protiv ovisnosti o drogama.

Sve u svemu, radi se o sjajnoj glumačkoj postavi koja će zasigurno zablistati u ovoj bogatoj Showtime produkciji, a vjerojatno i mnoge inspirirati pričama triju karizmatičnih žena koje nisu dozvolile da budu samo supruge, već su i same potezale političke konce onako kako su željele.

U nastavku pogledajte službeni trailer i doživite djelić atmosfere koji nas očekuje u ovoj must-watch seriji.

LifestyleKultura"The First Lady", jednu od najiščekivanijih serija godine, svakako morate pogledati!

Hrvatski brend Moel zabljesnuo u britanskom izdanju Voguea

Autori u ovom najpoznatijem svjetskom magazinu navode kako Moelovi proizvodi utjelovljuju pojam rafiniranosti i elegantnog življenja, ali su i puno vise od toga jer...

Zadarska tržnica dobila je prvi gradski vinski vrt! Evo što je u ponudi

Tržnice su mjesta živosti, strujanja energije grada, kupovine, smišljanja recepta i druženja, a postoji nešto posebno šarmantno u istraživanju onih lokalnih, diljem svijeta, ali...

eNVy room slavi 20 godina! Što je obilježilo njihovo modno putovanje?

Na isti taj datum, samo dva desetljeća kasnije, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović će u Rimac Campusu održati eNVy room reviju powered by 1664...

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram