Tjedan u znaku Interlibera, najvećeg sajma knjiga u Hrvatskoj

Koje naslove vi želite ‘upiknuti’ po sniženim cijenama?

Svake jeseni zagrebački Velesajam postane meka za ljubitelje knjiga i čitanja. Kao i uvijek, i ovog studenog došlo je vrijeme posjeta Interliberu, najvećem regionalnom sajmu knjiga, a koji je s programom započeo 7. 11. te će potrajati do 12. studenog. Ovo je inače 45. godina održavanja ovog sajma koji iz cijele regije privuče zaljubljenike u književnost, nakladništvo i čitanje.

Svakoga dana na sajmu će se održavati radionice, čitalačke sesije te razgovori s autorima, a paviljone 5, 6, 7 i 7a ispunit će više od 300 izlagača iz 13 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Italija, Nizozemska, Njemačka, SAD, Slovenija, Srbija, Švedska, Velika Britanija i Sjeverna Irska) na više od 13.000 m2.

Detaljan program svih popratnih događanja možete pročitati klikom na link, a dobro je znati i da je radno vrijeme sajma u utorak, srijedu, četvrtak i nedjelju od 10 do 22 sata, a u petak i subotu od 10 do 21 sat. Ulaz na sajam je tradicionalno besplatan kao i parking za sve posjetitelje Zagrebačkog velesajma. Što je svakako jako dobro, jer se ionako uvijek previse istrošimo na Interliberu.

LifestyleKulturaTjedan u znaku Interlibera, najvećeg sajma knjiga u Hrvatskoj

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram