today-is-a-good-day

Trailer za “Hocus Pocus 2” napokon je tu, a znamo i kada će film imati premijeru!

Nastavak kultnog filma iz 1990-ih probudit će nostalgiju i sjećanja na djetinjstvo kod mnogih.

Sanderson sestre su se vratile! Odnosno, vratit će se 30. rujna, kada će nastavak legendarnog filma o sestrama vješticama ugledati svjetlo dana na Disney+ streaming servisu. I iako je vijest o snimanju ovog velikog projekta već odavno poznata, sada po prvi puta imamo čast pogledati i teaser trailer za „Hocus Pocus 2“, film koji će mnoge momentalno vratiti u sretne dane djetinjstva.

Naime, prisjetimo se, „Hocus Pocus“ je film iz 1993., a koji je postao instant hit. Danas ga se smatra jednim od najpoznatijih Halloween filmova svih vremena, a priča o tri uklete sestre vještice koje obožavaju jesti djecu postala je omiljena gledateljima diljem svijeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Disney (@disney)

Kao i u originalu, u filmu će se pojaviti glumice Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy, svaka u ulozi jedne od sestara vještica iz ukletog mjesta Salema u Massachusettsu. Ono što za sada znamo o radnji je to da će tri djevojke tinejdžerice vratiti Sanderson sestre u život zapalivši legendarnu crnu svijeću – te tako ponovno na svoj gradić navuči njihov bijes i potrebu za hranjenjem dječjim dušama.

Ovaj nastavak filma režirat će Anne Fletcher, a posebno nas veseli to što će film doživjeti svoju premijeru taman uoči Noći vještica, pa će ga mnogi ove godine gledati zajedno s originalom iz 1993. Osim tri glavne junakinje, u filmu ćemo gledati i glumice Whitney Peak, Liliu Buckingham i Belissu Escobedo.

U svakom slučaju, mi se već sada jako veselimo ovom nastavku omiljenog nam filma, a dok ne dočekamo samu premijeru, možemo uživati u traileru u nastavku.

LifestyleKulturaTrailer za "Hocus Pocus 2" napokon je tu, a znamo i kada...

Stiže nam Festival svjetla! Imamo popis svih atrakcija

Najposjećeniji event u Zagrebu tijekom ožujka neosporno je Festival svjetla koji već godinama pretvara na par dana ulice našeg glavnog grada u svjetlosni spektakl....

Basic komadi mogu biti nevjerojatno chic! Pogledajte kako izgleda nova A’MARIE kolekcija “She Loved”

Prihvaćajući etos individualnosti, održivosti i svestranosti, kolekcija uvodi jedinstveni koncept koji potiče njezine nositelje da postanu vlastiti dizajneri. S predanošću kvalitetnoj izradi i odgovornosti...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram