Trailer za ‘Joker 2’ napokon je tu! Lady Gagu u ovakvom izdanju još niste vidjeli

Film će imati svoju premijeru 4. listopada ove godine.

Prošle su već četiri i pol godine otkako je 2019. redatelj Todd Phillips u kinima svijetu predstavio svoju nikad mračniju verziju poznatog Batman negativca, Jokera. Tada ga je utjelovio fenomenalni Joaquin Phoenix te za svoju glumu u tom filmu dobio Oscara, a sada nam se vraća na kino platna – jer ove godine stiže nastavak u kojem će drugu glavnu ulogu igrati ni manje ni više nego Lady Gaga!

Naime, upravo je izašao trailer za ‘Joker: Folie à Deux’, a koji će svoju kino premijeru imati 4. listopada ove godine. Podsjetimo se, u prvom je filmu naglasak radnje stavljen na to zašto je Joker postao Joker te kako se njegov karakter razvio do toga da postane poremećena, zla individua – a sada ćemo pak u drugom nastavku pratiti njegov odnos s još jednom slavnom negativkom Batman svijeta, Harley Quinn. U traileru nam se tako otkriva da se njih dvoje upoznaje u bolnici za duševne bolesti, u kojoj se oboje liječe – ali očito neuspješno.

Lady Gaga tako će utjeloviti Jokerovu družicu, a zanimljivo je da će ovaj nastavak filma imati elemente mjuzikla te će se u njemu pjevati i plesati. Mnogi smatraju ovaj pristup vrlo inovativnim i atipičnim, a već se predviđa i da bi film mogao biti u konkurenciji za Oscare.

LifestyleKulturaTrailer za 'Joker 2' napokon je tu! Lady Gagu u ovakvom izdanju...

„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj

Beauty inovacije iz dana u dan, preplavljuju društvene mreže, a itekako je teško, ako ste prava beauty entuzijastica, ne zajahati na isti taj val....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram