Trailer za treću sezonu ‘Emily in Paris’ je napokon ovdje’ i puno otkriva!

Nove epizode stižu na Netflix 21. prosinca.

‘Emily in Paris’ je svoju premijeru prve sezone imala u zimu 2020., u jeku pandemije koronavirusa kad većina nije imala što za raditi osim sjediti kod kuće i gledati serije. Zbog toga je preko noći postala golemi streaming hit te je postalo sasvim jasno da Netflix ima još jednu veliku televizijsku uspješnicu. Od tada su prošle dvije godine, a mi sada s nestrpljenjem čekamo treću sezonu avantura lijepe Emily, a koje ćemo moći gledati od 21. prosinca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Još malo do treće sezone!

Kako nas do tada dijeli još tri tjedna, Netflix nam je barem malo utažio ‘glad’ za ovom serijom napokon objavivši službeni trailer treće sezone. Po onome što se iz trailera da iščitati možemo zaključiti kako će i ova nova sezona biti puna ljubavnih zavrzlama, odličnih outfita i prekrasne scenografije.

Emily i dalje nastoji balansirati između posla i ljubavnog života, i dalje izgleda uvijek savršeno dotjerano te i dalje radi za veliku francusku PR korporaciju. U ljubavnom su joj životu tako i dalje prisutna dva muškarca, a i na profesionalnom je polju razapeta između više sjajnih poslovnih ponuda. Možda će u ovoj sezoni napokon odlučiti što točno želi u životu?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Djelić atmosfere koja nas očekuje pogledajte u traileru u nastavku te se već sad počnite zagrijavati za nove avanture ove protagonistice koja je stilom, vedrom naravi i ljepotom oduševila svijet.

LifestyleKulturaTrailer za treću sezonu 'Emily in Paris' je napokon ovdje' i puno...

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram