TV štivo za ožujak: True crime serija o najslavnijoj veganki svijeta – koja je bila vrhunska prevarantica

Još jedan dokumentarni serijal snimljen o fascinantnoj istinitoj priči koja je uzdrmala javnost.

Osim što će nam ožujak donijeti dodjelu Oscara, ovog mjeseca ne veselimo se samo novim filmovima u kinima i oskarovskim revijama, već i novim TV premijerama koje će nas prikovati za male ekrane. Među njima je svakako i nova Netflixova true crime dokuserija “Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.” koja će svoju premijeru doživjeti 16. ožujka, a mi već sad jedva čekamo!

Naime, nakon “The Tinder Swindlera” i “Inventing Anna”, koje smo gledali u veljači, prvog mjeseca proljeća zanimat će nas ova televizijska priča o najslavnijoj veganki svijeta, Sarmi Melngailis, poznatoj njujorškoj ugostiteljici čiji je restoran Pure Food and Wine bio pionir visoke veganske kuhinje i u kojem je do rezervacije stola bilo gotovo nemoguće doći.

@IMDB

Radnja ove nove Netflixove miniserije vrtit će se oko bizarnog niza prevara u koje se Sarma uplela – a sve zbog jednog muškarca. Otkrit će se tako gledateljima na koje je to načine lijepa plavuša ukrala milijune i prevarila mnoge, a sve zato što je bila opsjednuta svojim kućnim ljubimcima i jednim pogrešnim frajerom, koji ju je jako lako izmanipulirao da sav svoj ugled, bogatstvo i imidž stavi na kocku.

Trailer možete pogledati u nastavku, a s obzirom da se trenutno šuška kako će ovo biti novi Netflixov streaming hit koji će šokirati gledatelje – mi jedva čekamo da ga pogledamo!

LifestyleKulturaTV štivo za ožujak: True crime serija o najslavnijoj veganki svijeta -...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram