Tvornica Djeda Božićnjaka savršeno je mjesto za blagdanske uspomene

Adventsko Fuliranje ove godine ugošćuje podružnicu Tvornice Djeda Božićnjaka, a Djed Božićnjak, Baka Pahulja i vilenjaci će uveseljavati djecu. Jedina je to kućica iz koje će baš svako dijete izaći s poklonom.

Najbolji pokloni su oni koji sami napravimo. Zato će djeca na našoj kreativnoj radionici, uz educirane animatore, izrađivati poklone za sebe, svoje roditelje, brace i seke i ostale.

Naglasak je na edukativnoj, interaktivnoj, a prije svega zabavnoj predstavi Božićna bajka, koju je do sada vidjelo više od stotinu djece. Dok se djeca zabavljaju, uče i igraju se pod budnim okom animatora, roditelji imaju vremena za opustiti se na nikad bogatijem Fuliranju.

Svi se volimo fotografirati, tako u Tvornici Djeda Božićnjaka i mali i veliki mogu sjesti Djedici u krilo i prišapnuti mu želju, i tko zna… Možda upravo ta želja osvane kao poklon ispod bora… A fotografije nosite doma za dugo sjećanje na zabavne trenutke s Djedicom.

Djedica se pobrinuo i da odrasli dobiju poklone pa je dogovorio s Offertissimom i Prima Commercem poklon bonove i vouchere s popustima, a Quick milk čarobne slamke s okusima čokolade, vanilije i kave će oduševiti svačije nepce.

Više informacija o rasporedu predstava potražite na Facebook stranici Tvornica Djeda Božićnjaka.

HO HO HO

LifestyleKulturaTvornica Djeda Božićnjaka savršeno je mjesto za blagdanske uspomene

Nikad bogatiji listopad u Baby Centru

Tradicionalno, u listopadu je Baby Center odlično mjesto zabave za klince i klinceze. Ovog listopada slavi posebne godišnjice - 30 godina u Sloveniji i...

Revolucionarna linija za noćnu njegu inspirirana epigenetikom

Naš životni stil je svakim danom dinamičniji, stresniji, izazovniji. Odmor i kvalitetan san neophodni su za normalno funkcioniranje svakog čovjeka. Dok spavamo, naše stanice se...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram