U Hrvatsku je stigao prvi roman slavnog redatelja Quentina Tarantina. Evo gdje ga kupiti

Vesela vijest za sve ljubitelje njegovih filmova.

Roman „Bilo jednom u Hollywoodu“ Quentina Tarantina napokon je došao u prodaju i na hrvatskom jeziku, a temeljen je na njegovu filmu nagrađenom s nekoliko Oscara. Ovaj prozni prvijenac jednog od najboljih holivudskih redatelja današnjice izazvao je veliki interes javnosti, a sve njegove fanove oduševit će vijest da ga sada mogu kupiti i u našim knjižarama.

U nakladi kuće Stilus, a u prijevodu Mirne Čubranić, roman „Bilo jednom u Hollywoodu“ ugledao je svjetlo dana, a radnja mu prati filmsku priču koja je prije nekoliko godina zapalila javnost. Naime, istoimeni je Tarantinov film osvojio nekoliko Oscara, a glavne uloge u filmu odigrali su genijalni Leonardo Di Caprio, Brad Pitt i Margot Robbie. Knjigu su kritičari opisali kao urnebesno zabavnu, brutalnu i pomalo šokantnu, a može se pohvaliti i činjenicom da je bila bestseller broj jedan na ljestvici New York Timesa.

Podsjetimo se, glavni junaci filma, ali i ovog romana, su Rick Dalton, bivša glumačka zvijezda koja tugu zbog poslovnih neuspjeha utapa u alkoholu, i Cliff Booth, njegov dubler.  Tu su još Sharon Tate, mlada djevojka koja je napustila rodni Teksas u želji da postane slavna glumica i Charles Manson, vođa kulta koji bi radije od toga bio rock zvijezda.

Ukratko, ovo je priča o Hollywoodu 1969., a Tarantino nam kroz svoj roman jasno poručuje – šteta što ga nismo i sami mogli doživjeti. Obilje brutalnih scena, šokantnih obrata i simpatičnih dijaloga osvojili su javnost, a vjerujemo da će isto biti i s domaćom čitalačkom publikom. Knjigu možete kupiti u knjižarama ili naručiti ovdje, po cijeni od 122,86 kuna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stilus knjiga (@stilus_knjiga)

LifestyleKulturaU Hrvatsku je stigao prvi roman slavnog redatelja Quentina Tarantina. Evo gdje...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram