today-is-a-good-day

U Hrvatsku je stigao prvi roman slavnog redatelja Quentina Tarantina. Evo gdje ga kupiti

Vesela vijest za sve ljubitelje njegovih filmova.

Roman „Bilo jednom u Hollywoodu“ Quentina Tarantina napokon je došao u prodaju i na hrvatskom jeziku, a temeljen je na njegovu filmu nagrađenom s nekoliko Oscara. Ovaj prozni prvijenac jednog od najboljih holivudskih redatelja današnjice izazvao je veliki interes javnosti, a sve njegove fanove oduševit će vijest da ga sada mogu kupiti i u našim knjižarama.

U nakladi kuće Stilus, a u prijevodu Mirne Čubranić, roman „Bilo jednom u Hollywoodu“ ugledao je svjetlo dana, a radnja mu prati filmsku priču koja je prije nekoliko godina zapalila javnost. Naime, istoimeni je Tarantinov film osvojio nekoliko Oscara, a glavne uloge u filmu odigrali su genijalni Leonardo Di Caprio, Brad Pitt i Margot Robbie. Knjigu su kritičari opisali kao urnebesno zabavnu, brutalnu i pomalo šokantnu, a može se pohvaliti i činjenicom da je bila bestseller broj jedan na ljestvici New York Timesa.

Podsjetimo se, glavni junaci filma, ali i ovog romana, su Rick Dalton, bivša glumačka zvijezda koja tugu zbog poslovnih neuspjeha utapa u alkoholu, i Cliff Booth, njegov dubler.  Tu su još Sharon Tate, mlada djevojka koja je napustila rodni Teksas u želji da postane slavna glumica i Charles Manson, vođa kulta koji bi radije od toga bio rock zvijezda.

Ukratko, ovo je priča o Hollywoodu 1969., a Tarantino nam kroz svoj roman jasno poručuje – šteta što ga nismo i sami mogli doživjeti. Obilje brutalnih scena, šokantnih obrata i simpatičnih dijaloga osvojili su javnost, a vjerujemo da će isto biti i s domaćom čitalačkom publikom. Knjigu možete kupiti u knjižarama ili naručiti ovdje, po cijeni od 122,86 kuna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stilus knjiga (@stilus_knjiga)

LifestyleKulturaU Hrvatsku je stigao prvi roman slavnog redatelja Quentina Tarantina. Evo gdje...

Stiže nam Festival svjetla! Imamo popis svih atrakcija

Najposjećeniji event u Zagrebu tijekom ožujka neosporno je Festival svjetla koji već godinama pretvara na par dana ulice našeg glavnog grada u svjetlosni spektakl....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram