U ovoj romantičnoj komediji na Netflixu sami možete izabrati završetak

Interaktivna komedija već neko vrijeme ne silazi s liste najgledanijih fimova na Netflixu u Hrvatskoj.

Na Netflixu zasigurno možete pronaći cijeli niz dobrih i kvalitetnih serija i filmova, ali isto tako, još je lakše naletjeti na gomilu uradaka upitne kvalitete. Nije to ništa neobično u doba streaming divova gdje vlada borba za što bržim izbacivanjem sadržaja koji će osvojiti svijet. Svakako, to je tema za sebe, a unatoč problemu hiperprodukcije, ponekad je odmarajuće pogledati film u kojem nije potrebno previše naprezati mozak i uživati u pitkoj (plitkoj) radnji. Upravo u tu kategoriju spada interaktivna romantična komedija Choose Love koja je nedavno doživjela premijeru i od tada se ne skida s liste deset najgledanijih filmova u Hrvatskoj.

Interaktivna romantična komedija u kojoj odlučujete o ljubavnom životu glavne junakinje

Choose Love govori o ženi po imenu Cami (Laura Marano) koja radi u glazbenom studiju i ima predivnog dečka Paula, ali ipak osjeća da joj nešto nedostaje u životu pa odluči otići na čitanje tarota. Nakon što dozna da će se u njenom životu pojaviti dva nova udvarača, ubrzo saznaje da je jedan od njih njezin stari dečko Jack (Jordi Webber) i rock zvijezda koju upoznaje na poslu, Rex (Avan Jogia). Cami mora odlučiti između Paula, Jacka i Rexa, a tu u glavnu ulogu uskače gledatelj koji kroz cijeli film može birati poteze glavne junakinje, odlučujući i onaj finalni – koga će na kraju izabrati!

LifestyleKulturaU ovoj romantičnoj komediji na Netflixu sami možete izabrati završetak

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram