Umaknule su vam karte za balet ‘Orašar’? I dalje ćete ga moći pogledati i to besplatno!

Ispred HNK sprema se jako posebna projekcija.

Već nekoliko godina za redom se pred blagajnom zagrebačkog HNK formira golemi red u kojem ljudi stoje ne bi li uspjeli kupiti ulaznice za balet ‘Orašar’, najljepši i najpoznatiji božićni balet koji obožavaju i mladi i stari. Uz pretplatnike te online i fizičku prodaju, nije uvijek lako kupiti svoju kartu, a kamoli više njih – pa mnogi ostanu kratkih rukava te na kraju ne uspiju dobiti svoje mjesto. No, nemojte očajavati ako vas je zadesila takva sudbina – i dalje ćete imati priliku iskusiti ‘Orašar’ blagdansku čaroliju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HNK u Zagrebu (@hrvatskonarodnokazalistezagreb)

Naime, ispred zagrebačkog HNK će se 23. prosinca u 18. sati održati projekcija ove baletne bajke Petra Iljiča Čajkovskog. U suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, zagrebački HNK će su kako najavili: ‘kao blagdanski dar građanima i publici osigurat izravni prijenos ovoga najizvođenijeg baleta na svijetu na velikom platnu, direktno s pozornice u adventskom ozračju ispred kazališta. Namjera je omogućiti svima koji možda nisu uspjeli doći do karata za jednu od devetnaest ovosezonskih izvedbi, da ipak dožive atmosferu ove baletne bajke koja i dalje, čak 130 godina nakon praizvedbe nastavlja oduševljavati publiku’.

Dakle, u subotu 23. znate gdje trebate biti želite li gledati ‘Orašara’. Prijenos je besplatan te ga svatko može pratiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HNK u Zagrebu (@hrvatskonarodnokazalistezagreb)

LifestyleKulturaUmaknule su vam karte za balet ‘Orašar’? I dalje ćete ga moći...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram