Uskoro ćemo gledati spin-off hit serije “Bridgerton”. U glavnoj ulozi bit će kraljica Charlotte

Netflix ponovno oduševljava!

Početak ovog tjedna definitivno nam je uljepšala vijest da na Netflix dolazi spin-off megapopularne romantične serije “Bridgerton” koja je zimus pokorila svijet. Podsjetimo, “Bridgerton” je serija pomalo nalik sapunici s britanskog kraljevskog dvora ranog 19. stoljeća, a tjednima je bila na listama najgledanijih televizijskih serija. Ta priča o londonskim aristokratskim spletkama, aferama i seksualnim napetostima 1800-ih godina oduševila je javnost, a za sve je zaslužna slavna producentica Shonda Rhimes.

Rhimes itekako zna prepoznati dobru priču, ali i poslovnu priliku, pa nije dugo čekala već je odmah nakon uspjeha “Bridgertona” krenula u novi projekt. Naime, priprema nam novu poslasticu – spin-off u kojem će gledatelji dobiti novi uvid u život kraljice Charlotte! Kraljica je mnogim fanovima serije jedan od omiljenih likova, a sada će eto upravo ona biti glavna junakinja serije koja će, po svemu sudeći, biti još jedna velika Netflixova uspješnica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shonda Rhimes (@shondarhimes)

Kraljicu Charlotte u seriji je igrala Golda Rosheuvel koja će zasigurno reprizirati svoj lik i u novoj inačici serije. Spin-off serije Bridgerton prikazivat će njezin uspon do krune, ali još uvijek nije poznato tko će ju glumiti kao mladu nasljednicu. U novoj priči o princezi paralelno ćemo vidjeti i Violet Bridgerton i Lady Danbury u vremenu kad su bile tek debitantice i tražile svoje mjesto u društvenoj kremi Londona.

Istovremeno produkcija radi i na novoj sezoni originalnog “Bridgertona” u kojoj će se pojaviti neka nova lica. U fokusu će biti Simone Ashley kao Kate Sharma, dok će njezinu sestru Edwinu glumiti Charithra Chandran. Rege Jean Page koji je oduševio publiku kao vojvoda od Hastingsa neće se pojaviti u drugoj sezoni, na žalost mnogih. No, neovisno o njegovom izostanku, uzbuđenje i nestrpljenje vezano uz ovu seriju svakog dana sve više i više raste, a mi se veselimo svakom novom detalju koji procuri sa seta!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

LifestyleKulturaUskoro ćemo gledati spin-off hit serije "Bridgerton". U glavnoj ulozi bit će...

Facebook

99,687FanovaLajkaj