today-is-a-good-day

Uspješno završeno prvo izdanje GOOD festa u Drnišu

Nadali smo se dobrome, ali dogodilo se jedno malo čudo, dobili smo puno, puno više - Ecija Ojdanić.

Vizija koju su proteklih mjeseci imale naša uspješna i proslavljena glumica Ecija Ojdanić i direktorica Turističke zajednice Grada Drniša, Ivana Menđušić, sinoć je i službeno ostvarena. Kazališni festival GOOD fest, koji je upravo na njihovu inicijativu pokrenut po prvi puta ove godine, s ciljem postizanja bolje vidljivosti Drniša na turističkoj karti Hrvatske, ucrtao je ovo mjesto kao novu destinaciju hrvatske kulturne scene.

U proteklih pet dana, odigrano je isto toliko kazališnih predstava – ‘Majstori’, ‘Disco baba’, ‘Vla vla vlajland cabaret’ u selu Kljaci (općina Ružić), ‘Krtice’ i  ‘Jel’ tako, Zorane?’, tijekom kojih su Drnišani i njihovi gosti mogli uživati u stvaralačkom radu naših velikih glumačkih imena.

”Prije svega, zahvaljujem se mojoj dragoj Eciji Ojdanić, bez koje ovaj festival ne bi ni mogao biti realiziran. Zahvaljujem se i njenim glumačkim kolegama – Petri Dugandžić, Jasni Palić Picukarić, Matiji Šakoranji, Siniši Ružiću, Ivanu Colariću, Arijani Čulini, Janu Kerekešu, Vedranu Mlikoti, Petri Svrtan, Ivi Kraljević i Pašku Vukasoviću… Njihove predstave ispunile su gradski trg Poljanu sve večeri, a reakcije gledatelja na sve predstave bile su izvrsne. Naravno, nije nedostajalo ni interesa za pršut, sir, kruh ispod peke, vino, koktele, pivo… Zahvaljujem se i Drnišanima, koji su shvaćali kako epidemiološka situacija zahtijeva odgovornost, pozornost i oprez.

U organizaciju GOOD festa Ecija i ja smo krenule skromno, ali smo postigle izvrsne rezultate; cijeli projekt je izazvao brojne pohvale i pozitivne reakcije, a nama su srca ispunjena te nam sve skupa daje snagu i volju kako bismo zaista ovaj festival učinili tradicionalnim. Bio je ovo veliki događaj za Drniš, događaj koji je razveselio cijeli drniški kraj, a posebno nas organizatore, jer je uspio.

Hvala i Gradu Zagrebu, Gradu Drnišu, Županiji Šibensko kninskoj, Turističkoj zajednici Šibensko kninske županije, Pučkom otvorenom učilištu Drniš, Radiju Drniš, OTP banci, Općinama Unešić i Ružić, Aluflexpack-u, Vinoplodu Vinariji Šibenik, Kući sira i pršuta, Pivovari 022, našim ugostiteljima (Etnoland, Agroturizam Kristijan, Vizzulin, Etnoskelin) zbog kojih nismo ostali gladni, vinarima Ško vina i OPG Marko Duvančić, zbog kojih nismo ostali žedni te svima koji su omogućili da se ovaj projekt nastavi.” – izjavila je Ivana Menđušić.

”Cijeli drniški kraj oživio je nekom novom, posebnom energijom i svi jedva čekaju novo izdanje GOOD festa. Nadali smo se dobrome, ali dogodilo se jedno malo čudo, dobili smo puno, puno više. To je dokaz da, kada se s ljubavlju radi u kraju koji ima toliko potencijala i krasnih ljudi, sve je moguće. Sigurna sam da ćemo ubuduće samo rasti i truditi se biti što bolji, na čast ovom kraju iz kojeg smo potekli.” – dodala je Ecija Ojdanić.

LifestyleKulturaUspješno završeno prvo izdanje GOOD festa u Drnišu

Stiže nam Festival svjetla! Imamo popis svih atrakcija

Najposjećeniji event u Zagrebu tijekom ožujka neosporno je Festival svjetla koji već godinama pretvara na par dana ulice našeg glavnog grada u svjetlosni spektakl....

Sve što (ni)sam znala o muškarcima i njihovim dijagnozama

Posljednjih mjesec dana spavam s desetak različitih muškaraca. Naizgled različitih, a ipak su svi tako slični. Upoznajemo se kroz slojeve njihovih osebujnih ličnosti. Razlikuju...

Basic komadi mogu biti nevjerojatno chic! Pogledajte kako izgleda nova A’MARIE kolekcija “She Loved”

Prihvaćajući etos individualnosti, održivosti i svestranosti, kolekcija uvodi jedinstveni koncept koji potiče njezine nositelje da postanu vlastiti dizajneri. S predanošću kvalitetnoj izradi i odgovornosti...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram