Uz čašu finog vina i radionicu Paint & Wine i vi možete postati umjetnici!

U samo dva sata, u jako ugodnoj i opuštenoj atmosferi i uz čašu finog vina, reproducirat ćete umjetničko djelo i možda otkriti neke nove slikarske afinitete...

Aktivnosti koje biramo u slobodno vrijeme uvelike utječu na naše raspoloženje i produktivnost koju ćemo imati na poslu. Upravo je zato važno da svako toliko iskušavate nove hobije, posvećujete se onome što vas ispunjava i onome što vas čini sretnima i zadovoljnima. U potrazi za nekim novim aktivnostima koje u isto vrijeme umanjuju stres i otkrivaju neke nove vlastite izazove, sasvim slučajno naletjeli smo na radionicu Paint & Wine.

Baš kao što se da naslutiti iz naziva Paint & Wine, riječ je o radionici u kojoj ćete slikati akrilnim bojama dok polagano ispijate fino vino u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi! Ono što je najbolje, a što je zaista teško povjerovati dok sami ne iskušate ovu radionicu, čak i ako se ne smatrate slikarskim talentom, u otprilike dva sata uz vodstvo uspjet ćete reproducirati umjetničko djelo koje ćete potom moći odnijeti sa sobom za uspomenu.

Iza ovog projekta krije se dvoje entuzijasta, Martina iz Bugarske i Stevo iz Hrvatske, koje je spojila ljubav tijekom rada na kruzerima. Nakon što su proputovali svijet, upoznali mnoštvo različitih kultura i ljudi, nedavno su se zaručili i doselili u Zagreb gdje njihove radionice izazivaju sve veći i veći interes. Stevo i Martina su nam otkrili da na radionice najčešće dolaze oni koji vole slikanje i umjetnost ili jednostavno žele pomalo drugačije druženje. Nađe se tu svih uzrasta, žena, muškaraca, parova, prijatelja, a mnogi znaju i dolaziti sami jer je ova radionica odlično mjesto za upoznati nove ljude.

Što Paint & Wine tim poručuje ljudima koji su skeptični u vezi svog slikarskog talenta i možda se pribojavaju doći na radionicu? “Koncept je prilagođen za ljude koji nemaju slikarsko predznanje. Većina ljudi koji nas posjećuju nikada nisu slikali ili kažu da nisu držali  kist u ruci od srednje škole.  Event je više za zabavu i opuštanje. Imamo slikaricu  koja vodi grupu korak po korak i pokaziva kako se slika zadana tema. Trudimo se oko svih, tako da na kraju sve slike ispadnu lijepe! Sudionici znaju dolaziti malo skeptični, ali napuštaju naš studio s osmjehom na licu, vlastitim remek-djelom te su iznenađeni svojim uspjehom.  U svakom od nas skriva se umjetnik. Samo ga trebate pronaći. Kod nas je sve moguće. A ponekad i čaša vina pomaže  da pronađete svoj talent.”

Kako se prijaviti?

Prijave na radionicu možete napraviti putem Facebooka i Instagrama na način da izaberete datum sa slikom koju želite reproducirati. Termini se trenutno održavaju u večernjim satima, ali uskoro će se pojaviti i eventi posebno kreirani za djecu s roditeljima koji će se održavati subotom i nedjeljom u jutarnjim satima.

 

Lifestyle Kultura Uz čašu finog vina i radionicu Paint & Wine i vi možete...

povezano

jolie preporuke

Nove torbe iz Zare koje su nam ukrale pažnju

Ako ste u potrazi za novom torbicom, jedna od destinacija koju je pametno posjetiti je svakako Zara jer je u svojim novitetima predstavila nekoliko...

Trending

Facebook

82,986ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte