Već znamo što gledamo ove zime: Kultni božićni film postaje blagdanski mjuzikl s Ryanom Reynoldsom!

Film koji stavljamo na božićnu 'watch-listu'!

S dolaskom hladnijih dana i približavanjem studenog počeli smo razmišljati o novim, ali i starim božićnim filmovima. Kolekcije božićnih ukrasa, pidžama i dodataka za dom već su dupkom ispunile police omiljenih nam brendova, a zagrijavanje za najveseliji dio godine počinje svakog časa. Osim što pred Božić gledamo filmove biblijske tematike iz zlatnog doba Hollywooda i po tko zna koji put iznova uživamo u ‘Sam u kući’ i ‘Harry Potteru’, jedan od omiljenih klasika među božićnim filmovima nam je i kultni ‘Elf’, a kojeg je prije mnogo godina utjelovio Will Farrell.

Sada, dvadesetak godina od premijere tog legendarnog božićnog naslova, ponovno ćemo imati priliku vidjeti tog velikog glumca u još jednom božićnom filmu, a koji će na naše male ekrane donijeti dio čari zimskih blagdana. Naime, radi se o mjuziklu ‘Spirited’, a koji donosi novu uglazbljenu ekranizaciju slavnog romana ‘Božićna priča’ Charlesa Dickensa. Ovog puta uz Willa Farrella, u glavnoj će ulozi zasjati i Ryan Reynolds, jedan od najomiljenijih glumaca današnjice!

Reynolds će tako utjeloviti lik starog škrca Scroogea, ali u modernoj inačici, a Farrell će glumiti Duha božićne sadašnjosti. Uz ovu dvojicu glumačkih velikana glumit će i oskarovka Octavia Spencer. Prisjetimo se, radi se o priči o starom škrcu kojeg u noći s Badnjaka na Božić posjete tri duha i pokušaju mu otvoriti oči i upozoriti ga na sve njegove pogreške u shvaćanju života. To je klasična, svima dobro poznata priča, a posebno nas veseli to što će ovog puta biti obogaćena brojnim glazbenim i plesnim numerama.

Film u kina stiže 11. studenog, a već tjedan dana nakon moći će se pogledati i na platformi Apple TV+. U nastavku pogledajte trailer.

LifestyleKulturaVeć znamo što gledamo ove zime: Kultni božićni film postaje blagdanski mjuzikl...

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj