Vijest dana je da nam dolazi reboot kultnog “Princa iz Bel-Aira”

Novo izdanje kultne, megapopularne serije.

Postoje mnoge kultne američke serije, no rijetko koja nam je draga onoliko koliko je to slučaj s „Princom iz Bel-Aira“! Omiljeni sitcom gledali smo s oduševljenjem prije dvadesetak godina na domaćoj televiziji, a sada ćemo opet u njemu moći uživati, ali u promijenjenom reboot izdanju.

Naime, ova humoristična serija s polusatnim epizodama mnogima je obilježila djetinjstvo, ali proslavila i Will Smitha, danas golemu zvijezdu Hollywooda. Osim što je nasmijavala milijune gledatelja, suptilno je komentirala i aktualne društvene probleme američkog društva, poput rasizma, jaza između siromašnih i bogatih, diskriminacije na temelju porijekla i nasilja u obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bel Air Peacock (@belairpeacock)

Sada, nakon duge pauze, konačno znamo da ćemo u veljači ove godine imati priliku vidjeti nove specijalne epizode ovog klasika, ali će ovoga puta serija dobiti moderni twist, u skladu s današnjicom. Radnja će tako biti smještena u SAD 2022. godine te će se pozabaviti Willovim putovanjem od ulica zapadne Philadelphije do Bel-Aira. U originalnom sitcomu naime nismo znali gotovo ništa o porijeklu glavnog junaka te o tome kako to da je uopće došao do svojih rođaka na Bel-Air, a ova bi nam nova verzija serije to trebala otkriti.

Ulogu Willa utjelovit će novo lice na sceni, Jabari Banks, kojemu je ovo ujedno i prvi televizijski nastup. Glavu obitelji, odnosno ulogu oca, igra Adrian Holmes, dok će Cassandra Freeman odglumiti svima dobro poznatu tetu Viv. Legendarnog Carltona ovoga puta glumi Olly Sholotan, a sada je prikazan kao popularan američki džokej s velikim krugom prijatelja. Jedna stvar ipak ostaje ista – Will Smith je i dalje uključen u seriju, ali sada kao izvršni producent, a ne kao glavna zvijezda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bel Air Peacock (@belairpeacock)

Serija će premijeru doživjeti 13. veljače, no već sada znamo da su ugovorene dvije sezone. Cijelu ovu TV priču producirat će „Westbrook Studios and Universal Television“, koji je u vlasništvu Will Smitha i Jade Pinkett Smith. Malo je reći da jedva čekamo.

LifestyleKulturaVijest dana je da nam dolazi reboot kultnog "Princa iz Bel-Aira"

Severina oduševila prepunu ljetnu pozornicu Opatije

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram