Volite Disney klasike? U Lisinkom se sprema event za pamćenje za sve fanove!

Doživite čaroliju glazbenih hitova iz kultnih crtića u Lisinskom.

Sredinu rujna, odnosno 13. i 15. rujna obilježit će Disney filmska glazba koja će se uz pratnju filharmonijskog orkestra oriti u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Znamo da do tad ima još 3 mjeseca vremena, ali nas je ova vijest razveselila već sad te u nama probudila djetinju radost.

‘Pod dirigentskom palicom Alana Bjelinskog i uz pratnju izvanrednih solista Franke Batelić, Vande Winter, Matije Cveka i Dražena Bratulića, otkrijte čarobne svjetove Walta Disneya kroz veličanstvenu glazbu i uzbudljive i dirljive izvedbe!

Pripremite se za glazbeno putovanje omiljenim animiranim filmovima kao što su ‘Mala sirena’, ‘Pocahontas’, ‘Ljepotica i zvijer’, ‘Knjiga o džungli’, ‘Snježno kraljevstvo’, ‘Aladdin’, ‘Encanto’, ‘Kralj lavova’ i ‘Moana’ uz posebnu uvertiru posvećenu Disneyjevim klasicima’, stoji u službenoj najavi eventa.

Dakle, ako ste odrastali uz pjesme i soundtrackove Disney klasika ili pak imate mališane koji sada uz njih provode dane, rezervirajte jedan od ova dva rujanska datuma za uživanje u nezaboravnim pjesmama iz najslavnijih crtića svijeta.

Na rasporedu su tri izvedbe:

  • Petak, 13. rujna 2024. u 19 sati
  • Nedjelja, 15. rujna 2024. u 11 sati
  • Nedjelja, 15. rujna 2024. u 18 sati

Ulaznice se mogu kupiti po cijenama od 35 do 55 € na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr.

LifestyleKulturaVolite Disney klasike? U Lisinkom se sprema event za pamćenje za sve...

MITAN FASHION SHOW: najljepša modna rapsodija uz more

Brojne ljubiteljice mode nisu htjele propustiti ovo posebno događanje i uživati u ljetnoj kolekciji poznatih dizajnera s hrvatske modne scene. BiteMyStyle fashion design, Ivana Jurić...

Facebook

99,687FanovaLajkaj