Volite kultnu seriju ‘The Office’? Stiže novi TV hit od istih autora!

Od producenata serije ‘The Office’ na male ekrane nam stiže osebujna komedija ‘Jury Duty’.

Legendarna humoristična serija ‘The Office’ doživjela je devet sezona te od britanskog manje popularnog sitcoma postala megapopularna serija u svojoj američkoj verziji. ‘Najbolji šef svijeta’, kultni Michael, i njegova ekipa iz tvornice papira u malenom gradiću na sjeveru SAD-a zavukli su se u srca gledatelja diljem svijeta, a sada nas je jako razveselila vijest da producenti tog hita spremaju još jedan!

Naime, na male ekrane stiže nova serija producenata ‘The Officea’, a zove se ‘Jury Duty’. Već je sada kritičari nazivaju Trumanovim showom 21. stoljeća te će se, kako joj i ime govori, baviti bizarnostima američkog pravosudnog sustava i suđenja koja se odvijaju pred porotom. Radnju ćemo pratiti kroz oči jednog od porotnika, Ronalda Gladdena – koji jedini u cijeloj priči nije svjestan da sudjeluje u lažnom suđenju te da su zapravo njegovi kolege ‘porotnici’ glumci na suđenju koje je inscenirano.

‘Jury Duty nastala je pitanjem: Je li bilo moguće napraviti sitcom poput ‘The Officea’, napuniti ga briljantnim komičarima i staviti stvarnu osobu u središte serije koja ne shvaća da je okružena glumcima?’, rekao je izvršni producent Todd Schulman prilikom najave serije.

Na platformi Amazon Freevee serija će se naći već 7. travnja, a prva sezona uključuje osam epizoda. Trailer pogledajte u nastavku.

LifestyleKulturaVolite kultnu seriju ‘The Office’? Stiže novi TV hit od istih autora!

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura. Frizura s kojom (oduvijek)...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram