Vrijeme je za rastanak od Henryja Cavilla: Ovaj mjesec dolazi njegova zadnja sezona ‘The Witchera’

Mnogi fanovi iznimno su razočarani odlaskom glumca iz hit serije.

Nedavno smo se oprostili od genijalne HBO-ove serije ‘Naslijeđe’, a ovog ljeta nam u televizijskom smislu dolazi još jedan bolan rastanak. Naime, 29. lipnja na Netflix dolazi treća sezona omiljene hit serije ‘The Witcher’, a koja će biti ujedno i posljednja u kojoj ćemo gledati seksi Henryja Cavilla kao glavnog lika.

Podsjetimo se, Britanaca Henry Cavill zaludio je svijet svojim mišićima i plavim očima kao lik Geralta od Rivije, glavnog junaka ‘The Witchera’, no zbog novih je projekata i obaveza odlučio zauvijek napustiti seriju. Iako će se ona nastaviti i u budućim sezonama, mnogi su uvjereni kako neće imati jednaku popularnost upravo zbog odlaska Cavilla.

Naime, već je poznato da će ga zamijeniti Liam Hemsworth, također poznati holivudski glumac i miljenik žena. I iako bi se na prvu reklo da je producentski i casting tim našao savršenu zamjenu za Cavilla, trenutno raspoloženje publike govori suprotno – nitko nije spreman za oproštaj te se Hemsworth našao na udaru zlih jezika koji tvrde da je nedostojan biti Cavillovom zamjenom.

Prvih pet epizoda ove treće sezone izlazi dakle 29. lipnja, a drugih pet 27. srpnja. Ono što znamo je da se Netflix jako trudi promovirati seriju te potaknuti obožavatelje da joj ostanu vjerni čak i nakon ove treće sezone, nakon koje Cavill više neće biti dio ‘The Witcher’ fantasy priče.

Službeni trailer pogledajte u nastavku te se pripremite za novu avanturu krajem ovog mjeseca. Mi znamo da jedva čekamo nove epizode, ako ništa drugo barem ćemo u njima još uvijek uživati u pogledu na Henryja.

LifestyleKulturaVrijeme je za rastanak od Henryja Cavilla: Ovaj mjesec dolazi njegova zadnja...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram