Zaboravite na romantične komedije u kinima. Ovaj božićni kratki film morate pogledati ovih blagdana

43 minute čiste božićne čarolije.

Znamo da je zima doba godine kada kina postanu zatrpana gledateljima, a gotovo svakog tjedna pojavi se neki novi filmski naslov koji želimo pogledati, no ovih blagdana jedno od najboljih filmskim ostvarenja dostupno je na YouTubeu! Naime, 43-minutni film “O Night Divine” s potpisom slavnog talijanskog redatelja Luce Guadagnina („Call Me By Your Name“, „Suspiria“) uspio je okupiti toliko snažnu i raznoliku filmsku ekipu da smo umalo zaboravili kako je zapravo riječ o reklami za Zaru. Genijalno, zar ne?

Naime, nakon što je prije nekoliko sezona slavni Wes Anderson ostvario sličnu suradnju s H&M-om te kreirao maestralnu božićnu reklamu/film, sada je isto palo na pamet direktorima Zare pa su angažirali Guadagnina da im pomogne približiti blagdansku kolekciju kupcima. Mjesto radnje ovog simpatičnog božićnog filma jedno je europsko skijalište za vrijeme Badnjaka. Priča prati petero osoba čiji se životi isprepleću tijekom slavlja i magične noći. Glavnu ulogu tumači legendarni John C. Reilly koji glumi Djeda Božićnjaka po imenu Kristof, dok glazbu potpisuje Alberto Iglesias, vjerni suradnik Pedra Almodóvara.

U filmu se pojavljuje i Alex Wolff kojeg znamo iz horora „Hereditary“, a koji je u ovome projektu i zapjevao. Tu je i model te filmska redateljica Hailey Gates , ali i brojna druga poznata imena kao što su Samie Benazzouz, Chloe Park, Shi Yang Shi i Francesce Figus. Više od ovoga vam ne želimo otkriti. Sami pogledajte ovo malo božićno čudo, zabavite se te uvjerite kako Zara doista zna kako na inovativan način promovirati svoj brend.

LifestyleKulturaZaboravite na romantične komedije u kinima. Ovaj božićni kratki film morate pogledati...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram