Zagreb Classic se vraća na livadu pred Umjetnički paviljon. Evo što zasad znamo

Veličanstvene večeri na otvorenom, uz klasičnu glazbu, opet će oživjeti ljetnu ponudu evenata u Zagrebu.

Svakog ljeta Zagreb postaje sve bogatiji i bogatiji za zanimljive evente koji čine ljeto u gradu podnošljivijim, a jedno od događanja kojem se uvijek iznova rado vraćamo definitivno je Zagreb Classic open air festival koji građane naše metropole upoznaje s ljepotom klasične glazbe pod otvorenim nebom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nick Sauvage (@___nicksavage)

Tako će i ove godine, od 22. lipnja do 2. srpnja svjetski umjetnici i glazbenici za Zagrepčane izvoditi najveća djela klasike na Trgu kralja Tomislava, odnosno na livadi kod Umjetničkog paviljona. U tom će se periodu pred publikom izvesti 9 besplatnih koncerata, a nastupit će Ansambl GK Komedija, Balet HNK u Zagrebu, Jazz orkestar HRT-a, Simfonijski orkestar HRT-a, Tango y cine, Urban&4 i Zagrebačka filharmonija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PLACE2GO (@place2gomag)

Festival se održava od 2016. godine, a ove godine donosi i jednu novost na repertoaru. Tako će se dva dana trajanja festivala posvetiti i Bečkom glazbeno-filmskom festivalu te će posjetitelji imati priliku uživati u video projekcijama opera i opereta, ‘Čarobne frule’ Mozarta i ‘Šišmiša’ Johanna Straussa mlađeg.

Cijeli program i plan izvedbi pronađite klikom na link te rezervirajte jednu ljetnu večer pod zvijezdama za glazbeni spektakl na poznatom zagrebačkom trgu!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samir (@samirckphoto)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Star produkcija (@starprodukcija.hr)

LifestyleKulturaZagreb Classic se vraća na livadu pred Umjetnički paviljon. Evo što zasad...

Facebook

99,687FanovaLajkaj