Zahuktava se sezona gledanja božićnih filmova, a mi se posebno veselimo ovim novim naslovima!

Neke već možete pogledati!

Iako nas je 2020. šokirala na mnogo načina te nam zaljuljala tlo pod nogama, sa sigurnošću znamo jednu stvar koju čak niti ova neobična godina ne može promijeniti – ponovno nam dolazi Božić. Neovisno o tome što će se događati u budućnosti, 25. prosinac će i dalje biti slavljen, a ljudi diljem svijeta će barem na kratko zaboraviti na sve svoje brige.

S obzirom na stresan period iza nas jedva čekamo uživati u abnormalnim količinama kolača i keksa, ispijati kuhano vino i družiti se s najmilijima. Mnogima je jedna od omiljenih božićnih tradicija upravo gledanje tematskih blagdanskih filmova koji griju srce i dušu. Veseli, s toplim, ljudskim porukama i s predvidljivim radnjama – to su klasični božićni filmovi kojih se nikako ne možemo zasititi.

Unatoč tome što obožavamo klasike, ove godine se veselimo i novim božićnim filmskim naslovima koji su već došli ili tek dolaze u kina i na streaming platforme. Izdvojili smo filmove božićne tematike kojima se osobito radujemo ove pomalo tmurne godine.

“Blackbird”

„Blackbird“ je film uz koji ćete isplakati more suza. Ova nježna obiteljska drama prati glumicu Susan Sarandon u ulozi žene koja želi provesti idiličan Božić sa svojom obitelji prije no što premine od teške bolesti. Kombinacija komedije, drame i obiteljskog toplog filma, ovaj božićni naslov možda nije veseljem ispunjena romantična komedija, ali je definitivno životna priča vrijedna gledanja. Uz to u filmu glume i Mia Wasikowska i Kate Winslet.

“Holidate”

„Holidate“ je romantična komedija koja je na Netflix došla 28.10. i od tada obara rekorde gledanosti. Ova klasična ljubavna priča koja se odvija tijekom božićnih praznika tipičan je blagdanski film uz koji ćete se smiuljiti. Možda ga ne krase najkvalitetnija gluma i scenarij, ali „Holidate“ je točno ono što nam treba – lagan film pun živosti i veselja. U glavnim ulogama su Emma Roberts i Luke Bracey.

„Jingle Jangle: A Christmas Journey“

Rasplesani božićni mjuzikl „Jingle Jangle: A Christmas Jounery“ dolazi na Netflix 13. studenog, a mi mu se poprilično veselimo. Ova bajkovita priča prati drvodjelca, proizvođača igračaka kojemu treba božićno čudo – pa ga i doživi. Topla, maštovita priča oduševit će vas, baš kao i glumačka postava. Naime, u filmu glume Forest Whitaker i Hugh Bonneville, a producent je John Legend.

„The Princess Switch: Switched Again“

Još jedan božićni film koji s veseljem očekujemo na Netflixu u studenom je i „The Princess Switch: Switched Again“ u kojem glumi Vanessa Hudgens. Priča o pekarici koja postaje princeza već tri godine u nastavcima oduševljava gledatelje, a ovo je samo njezina najnovija avantura.

„Happiest Season“

Kristen Stewart i Mackenzie Davis u ovoj blagdanskoj romantičnoj komediji pričaju priču o dvije žene koje se zaljubljuju i pronalaze način kako da svoju ljubav predstave svijetu. Univerzalna priča, nova perspektiva, rekli bismo. Kritika već sada jedva čeka pogledati ovaj božićni film ozbiljne i kontroverzne tematike, a s obzirom da film u kina dolazi 25. studenog, vrijeme čekanja više nije dugačko.

“The Christmas Chronicles 2”

Redatelj Chris Columbus poznat je po svojem umijeću da svaki svoj film obavije magičnom nostalgijom prožetom veseljem. S obzirom da se radi o redatelju kultnih božićnih filmova „Sam kod kuće“ i „Pomajka“, njegov novi filmski uradak „The Christmas Chronicles 2“ jedva čekamo pogledati. Film će biti moguće pogledati na Netflixu od 25. studenog, a radnja prati Djeda Mraza i gospođu Mraz te njihov obiteljski život. U glavnim su ulogama Kurt Russell i Goldie Hawn, a mi jedva čekamo ovaj film pravog božićnog duha!

LifestyleKulturaZahuktava se sezona gledanja božićnih filmova, a mi se posebno veselimo ovim...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram