today-is-a-good-day

Započeo je virtualni Interliber! Evo kakve su nam sve pogodnosti pripremili naši izdavači

Možda ne možemo razgledavati štandove na Velesajmu, ali zato i dalje možemo po sajamskim cijenama pronaći odlične nove naslove!

Dugo smo se nadali da će tradicionalni sajam knjiga Interliber biti održan u standardnoj postavi na zagrebačkom Velesajmu, ali pandemija i loša epidemiološka situacija nedavno su prevagnule i došlo je do otkazivanja Interlibera kakvog poznajemo. U prvi nas je mah preplavila tuga i razočaranje, no sve smo nevolje zaboravili onog trena kad smo čuli da će se izdavači ipak pobrinuti da i ovog studenog uživamo u sajamskim cijenama knjiga i obogatimo svoje kućne biblioteke za manje novca.

S obzirom da nas čeka duga zima, pravo je vrijeme da se opskrbite književnim novitetima ili da pak „ulovite“ neki stari naslov koji već dugo priželjkujete. Od danas tako možete uživati u online popustima brojnih hrvatskih književnih izdavača koji su se ujedini pod motom „Knjiga svima i svuda“. Na zajedničkoj stranici istog imena, hrvatske izdavačke kuće u ponudu su stavile knjige po sajamskim, sniženim cijenama, a ako ste ipak odlučni da želite knjigu kupiti uživo, i to ćete moći u preko sto knjižara diljem zemlje. Uz to, na službenim stranicama izdavača također možete kupiti snižene knjige, a većinom će i vam i dostava do kućnog praga biti besplatna.

U nastavku donosimo kratak pregled popusta i pogodnosti koje donose neke naše izdavačke kuće.

Fraktura

Fraktura je mnogima jedna od omiljenih nakladničkih kuća, a već su i prije službenog otkazivanja Interlibera odlučili da ove godine neće fizički sudjelovati na sajmu. Ipak, ponudili su nam brojne pogodnosti i jeftinije cijene, a sva njihova izdanja možete potražiti na službenoj stranici Frakturinog web shopa ili u nedavno otvorenoj knjižari Fraktura u centru Zagreba. Za interliberski tjedan pripremili su brojne novitete i super naslove koje jedva čekamo pročitati, a u izboru knjige vam mogu pomoći urednici u Frakturi.

Jedna od knjiga kojima se osobito veselimo je definitivno roman Sally Rooney, „Normalni ljudi“ koji je po prvi puta ugledao svjetlo dana na hrvatskom jeziku.

Prije 149, sada 119 kuna

Profil

Naklada Profila ove godine na svom sajamskom sniženju ima hit knjigu godine „Lažljivi život odraslih“ autorice Elene Ferrante, koju ako još niste pročitali, svakako trebate staviti na svoju listu čitalačkih prioriteta. Profilovi sniženi naslovi dostupni su na svim Profil platformama, a na Facebook stranici možete dobiti sve obavijesti i ključne informacije o akcijama ovog nakladnika.

Prije 129, sada 109 kuna

Školska knjiga

Iako većina nakladničkih kuća s popustima kreće već danas, Školska knjiga službeno sa sajamskim popustima kreće od 10.11. Sniženja će biti značajna, od 15 do 70 posto, a odnosit će se na cjelokupnu ponudu Školske knjige. Održavat će se u njihovim knjižarama diljem Hrvatske, a na web shopu možete knjige naručiti uz besplatnu poštarinu na iznos veći od 300 kuna. Školska knjiga nedavno je izdala i knjigu Davida Attenborougha „Život na našem planetu“ po kojoj je snimljen divan dokumentarac koji je osvojio svijet, pa vjerujemo kako će upravo taj naslov biti najtraženiji.

Prije 189, sada 152 kune

Uz to, nas zanimaju i „Romanovi 1613.-1918.“

Prije 259, sada 208 kuna

Ljevak 

Od 10. studenog izdavačka kuća Ljevak nudi popuste koji vrijede do 80 posto na čak dvjestotinjak naslova i besplatnu poštarinu na sve narudžbe iznad 300 kuna u web shopu. Uz to, od 10. do 15. studenog popusti  će se moći pronaći i u fizičkom prostoru kuće Ljevak, na Trgu bana Jelačića. Među novijim knjigama koje Ljevak donosi je i interesantno djelo slovenske autorice Bronje Žakelj „Bijelo se pere na devedeset“  koja je za sada prodana u više od 15 tisuća primjeraka.

Prije 139, sada 111 kuna

Znanje

Znanje od 9. do 15. studenog, u datumima kad bi se održavao sajam knjiga, nudi popuste i na web shopu i u svojim knjižarama. Knjige iz naklade Znanja i Vorto Palabra možete kupiti za 15 do 70 posto jeftiniju cijenu, ovisno o tome je li u pitanju noviji ili stariji naslov. U web shopu će dostava iznad 150 kuna biti besplatna.

Prije 139 , sada 111 kuna

OceanMore

OceanMore može se pohvaliti nakladom nekih od najhvaljenijih autora današnjice, kao i s najviše izdanja nobelovaca u Hrvatskoj. I ova se nakladnička kuća odlučila sudjelovati u virtualnom sajmu, a popusti će varirati o starosti izdanja. Kretat će se od 15 do 80 posto, a može ih se pronaći u web shopu.

Prije 150, sada 120 kuna

Mozaik Knjiga 

Mozaik knjiga krenula je s interliberskim popustima u web shopu od početka studenog, a u ponudi imaju  brojne svjetske bestsellere. Posebno su istaknuli svoje najpopularnije trilere i krimiće, idealno štivo za zimske dane. Ako kupite 3 knjige dobivate dodatan popust od 10 posto, a ako nabavite pet naslova popust raste na 15 posto.

Prije 119, sada 95 kuna
LifestyleKulturaZapočeo je virtualni Interliber! Evo kakve su nam sve pogodnosti pripremili naši...

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram