Žena koja je osmislila ‘Bridgerton’ sagu dolazi u Zagreb – i možete ju upoznati!

Jedna od neosporno najpoznatijih spisateljica današnjice, Julia Quinn, taman nakon izlaska treće sezone 'Bridgerton' serije dolazi u glavni grad Lijepe Naše.

Vjerujemo kako je većina onih koja iole prati popularnu kulturu i društvenu scenu već čula za Juliju Quinn, spisateljicu i autoricu ‘Bridgerton’ serijala, megapopularne priče koja je postala i jedna od najgledanijih Netflixovih serija svih vremena. Quinn tako dolazi u Zagreb promovirati svoju novu knjigu i sudjeluje u eventu koji će se odviti u ‘Hoću knjigu’ u CCO East, a gdje će se čitatelji i fanovi s njom moći i podružiti!

Susret će se odviti 4. lipnja u 19 sati, pa je ovo odlična prilika da upoznate ženu koja je mastermind iza londonskih intriga fiktivnog dvora 19. stoljeća, koji je zaokupio maštu milijuna diljem svijeta.

Osim upoznavanja Julije Quinn, ovo je tek jedan u nizu ‘Bridgerton’ evenata koji će se u lipnju odviti u Zagrebu. Bit će tu tako i tematski kviz u kojem će svoje znanje moći pokazati svi fanovi serije i knjige, a vrijeme događanja zakazano je u prostoru restorana ‘Centro’ u Galleria Business Centeru, 3.6. u 18 sati.

Uz sve to, promocija nove ‘Bridgerton’ knjige odvit će se u zelenom parku Maksimir, a na ovom događaju sudjelovat će i sama autorica te je najavljeno čitanje ulomaka iz novog nastavka sage, kao i mogućnost da posjetitelji postavljaju pitanja autorici o samoj knjizi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Julia Quinn (@juliaquinnauthor)

I za kraj je tu i jedan vrlo dojmljiv event – ‘Bridgerton’ tematski bal u ‘Kavani Lav’! Očekuje se ples, ispijanje divnih pića, mahanje lepezama i naravno, razmjena sočnih društvenih tračeva. Za sve sudionike organizirana je neograničena konzumacija pića i jela, a karte možete nabaviti na ovom linku. Koga vodite sa sobom?

LifestyleKulturaŽena koja je osmislila 'Bridgerton' sagu dolazi u Zagreb – i možete...

Facebook

99,687FanovaLajkaj