Znate sljemenski tunel kod žičare? Postaje mjesto za najcool party u gradu!

Ako su vam dojadili klubovi te želite iskusiti posebno mjesto za izlazak, ovo je definitivno odlična opcija.

Polazak na planinarenje na Sljeme mnogima započinje ‘kod tunela’. Svi znamo o čemu se radi – o tunelu na Mihaljevcu koji se nalazi kod žičare, a koji je izgrađen u periodu od 1947. do 1952. godine, s idejom da se Medvednica probije i spoji Zagreb i Zagorje. Kao što znamo, to se nije dogodilo – ali dio tunela je ostao, a danas njime svakodnevno prolaze pješaci, planinari, a uskoro i partyjaneri!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PANIC ROOM CROATIA (@panicroom_croatia)

Naime, povijesni tunel dobiva novu ulogu te će se ovog svibnja u njemu održati prvi tunelski party u organizaciji Panic Rooma Croatia. Ova organizacija neprestano hrvatskoj publici i ljubiteljima elektronske glazbe donosi cool evente i svjetski poznate DJ-e na dance floorove, a sada su u prodaju pustili ulaznice za prvi tunelski party koji će se održati 25. svibnja s početkom u 16 sati!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PANIC ROOM CROATIA (@panicroom_croatia)

Online prodaja je dostupna ovdje, pa uhvatite svoju ulaznicu na vrijeme i ispratite svibanj sa stilom i jako dobrom glazbom. Predviđeno trajanje je do 23 sata, ali vjerojatno poslije postoji i neki afterparty kojim možete zaokružiti večer.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PANIC ROOM CROATIA (@panicroom_croatia)

LifestyleKulturaZnate sljemenski tunel kod žičare? Postaje mjesto za najcool party u gradu!

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram