Ljeto počinje uz KulaKula Festival i Doris Dragović u Kuli Kamerlengo

Ljeto počinje, traje i završava uz KulaKula Festival!

Šest ljeta za redom Trogirani i njihovi gosti uživaju u glazbenom slavlju pod nazivom KulaKula Festival koji se prometnuo u pravog malu glazbenu poslasticu koja s godinama dovodi sve veća glazbena imena i postavlja produkcijske standarde kada je riječ o koncertima u Kuli Kamerlengo.

Iznimka nije ni ovo šesto izdanje koje uz novi vizualni identitet i logotip otvara ljeto uz istinsku divu hrvatske glazbene scene – Doris Dragović! U subotu, 1. srpnja u 21 sat na pozornicu Kule Kamerlengo izlazi vlasnica legendarnih hitova koja iza sebe ima preko 40 godina uspješne karijere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KulaKula Festival (@kulakulafestival)

Ulaznice su već u prodaji u sustavu entrio.hr a ovaj koncert je samo uvertira u centralni dio festivala koji će se održati prvi vikend u kolovozu u terminu od 3. do 5. kolovoza.

“Letvica je dizana iz godine u godinu kako izborom izvođača tako produkcijskim uvjetima i ove godine ovo je najveće izdanje do sada. Uskoro ćemo objaviti i imena koja će obilježiti ljeto u Trogiru, a mogu najaviti zaista internacionalan line-up izvođača.” – izjavio je direktor festivala Antonio Franić.

Za više informacija pratite festivalske društvene mreže i požurite kupiti svoje ulaznice kojih je zbog kapaciteta zaista ograničen broj i zapamtite – ljeto počinje, traje i završava uz KulaKula Festival!

FotoPR
LifestyleLjeto počinje uz KulaKula Festival i Doris Dragović u Kuli Kamerlengo

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram