Na utakmici u košarkaškom centru Dražen Petrović postavljena Favbet Fun zona

Fun zona FAVBET-a razveselila je sve posjetitelje košarkaške utakmice, a uživati su mogli i najmlađi

Na košarkaškoj utakmici između klubova Dinama i Zadra, u košarkaškom centru Dražen Petrović postavljena je prva FAVBET Fun zona koja se nalazila ispred ulaza u sektore crvene  i plave tribine. Postavljanje Fun zone je prvi korak u zajedničkoj promociji košarkaškog saveza u sklopu FAVBET premijer lige.

U Fun zoni organizirane su arkadne igre Box punch i košarka, a ispred ulaza u plavi sektor organizirana je igra napuhanac – Košarkaška liga. Za pobjedu u igri djeca su dobivala sok ili kokice, dok su odrasli za pobjedu dobivali pivo. FAVBET je svim svojim postojećim članovima osigurao besplatno pivo, a nagrađivali su i nove članove koji su se taj dan odlučili učlaniti. Cijela zabava započela je sat vremena prije utakmice i trajala sve do početka treće četvrtine.

Na poluvremenu utakmice organizirana je igra na terenu u kojoj su sudjelovala 2 navijača, a sretniji navijač Hrvoje pobijedio je u igri i osvojio dres svog imenjaka, Hrvoja Garafolića, ujedno i kapetana košarkaškog kluba Dinamo. Za kraj poluvremena su sa terena, uz pomoć zračne puške, ispucavane majice sponzora FAVBET koje su hvatali navijači na tribinama.

FAVBET je također nedavno uveo i dodjelu nagrade MVP mjeseca FAVBET Premijer lige, a prvi dobitnik nagrade za najboljeg igrača mjeseca listopada bio je Filip Vujičić iz košarkaškog kluba Dubrovnik. Dobitnika ove nagrade biraju treneri svih ligaških klubova, izbornik reprezentacije i sportski novinari Sportskih Novosti, što govori o važnosti ove nagrade i svojevrsnom priznanju izvrsnosti. Statistika Filipa Vujčića u šest mečeva je 18,7 poena, 5,5 skokova i 3,3 asistencije po utakmici.

Cijeli program Fun zone FAVBET-a osmišljen je upravo za navijače kako bi odlazak na utakmice podigli na novu razinu i osigurali nezaboravno iskustvo, jer ipak navijači su upravo ti koji donose emocije u dvoranu i daju vjetar u leđa svojim igračima kako bi bili što bolji.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

FotoPromo
LifestyleNa utakmici u košarkaškom centru Dražen Petrović postavljena Favbet Fun zona

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Ultimativna fitness motivacija za sve koji nemaju vremena vježbati!

Svi koji smo ikada pokušali ciljano oblikovati trbuh, znamo da izolacijske vježbe poput trbušnjaka imaju poprilično malo efekta. Baš zbog toga mnogi fitness entuzijasti...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram