Ove godine i vi možete uživati u božićnoj večeri u čarobnom Hogwartsu!

Do Božića je preostalo još manje od mjesec dana, a već smo naveliko krenuli i s kićenjem lampicama, ukrasima i brojnim dekoracijama.

Na TV-u nam se vrte filmski božićni klasici, a iz radija ponovno čujemo glas Mariah Carey pa definitivno možemo potvrditi kako je blagdanska groznica započela. A da je vrijeme veselja doista počelo potvrdila nam je i jedna vijest koja će oduševiti sve ljubitelje priča o malom čarobnjaku Harry Potteru.

Naime, studio Warner Bros. ove godine organizira tradicionalnu božićnu večeru u Hogwarstu na kojoj mogu sudjelovati posjetitelji iz cijelog svijeta! Čarobne dekoracije i neobična jela sasvim su dovoljni razlozi da poželimo biti dio ove gastro priče s čarobnjačkim twistom. Warner Bros. Studio u Londonu tako organizira pravu božićnu večeru u magičnom Hogwartsu i to baš onako kako smo imali priliku gledati u samoj filmskoj franšizi.

Koncept je osmišljen tako da kroz cijeli studeni i prosinac možete uživati u božićnom duhu, a prva večera održat će se 13. prosinca s kapacitetom između 120 do 240 posjetitelja. Tako ćete na samom početku večere moći uživati u degustiranju vrhunskih vina i raznih grickalica, nakon čega slijedi obilazak ateljea, kao i kušanje brojnih drugih gastronomskih specijaliteta, koji su sve samo ne obični. Također svakog posjetitelja će na stolici dočekati i čarobni štapić, dok će najpoznatiju dvoranu, Great Hall, krasiti originalni ukrasi iz filma. Ako nakon svega navedenog još uvijek niste počeli pakirati svoje kofere, onda će vas na to potaknuti desert – božićni puding u plamenu koji će se poslužiti na platformi 9 3/4!

Više informacija potražite na službenoj stranici, na kojoj možete i rezervirati svoj dolazak.

LifestyleOve godine i vi možete uživati u božićnoj večeri u čarobnom Hogwartsu!

Severina oduševila prepunu ljetnu pozornicu Opatije

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram