Prvi put u Zagrebu najpopularniji tečaj za blogere u regiji

Zanima te kako pokrenuti i uspješno voditi osobni blog? Koje su beneficije bloga, kako privući čitatelje jedinstvenom blogerskom tematikom? Naučite kako monetizirati svoj blog i odmah pri završetku tečaja primjenjujte stečeno znanje.

U Impact Hubu 25. žujka održat će se najpopularniji tečaj za blogere u regiji koji organiziraju blogerice Jovana Miljanović, koja je ujedno pokretačica serije radionica za blogere/ice i Andrea Tintor, ujedno i kolumnistica Joliea.

Radionica će sadržavati konkretna znanja kako strastveno pisanje, fotografiju ili neki drugi hobi oformiti u blog koji će biti čitan, a vama pružiti kreativnu slobodu i potencijalne suradnje.

Jovana Miljanović

Jovanin dio tečaja sadržava konkretne prijedloge za izvore prihoda od bloga, alate koji se mogu početi koristiti odmah nakon tečaja, ali i odgovore na pitanja kako napraviti reprezentativan Media Kit i kako pomoću bloga brendirati sebe te kreirati uspješan posao.

Jovana je svoje znanje i vještine stjecala je u New Yorku te je odradila mnoge prakse u području marketinga u korporacijama poput VEVO-a i Estro Communicationsa. Do sada je preko bloga surađivala s turističkim zajednicama (Njemačka, Izrael, Tajland…) i brendovima poput Coca Cole, SparkMe konferencijom, HR Centrom…

Andrea Tintor

Andrea pokrenula je blog pod nazivom Razlivena tinta s idejom stvaranja prostora pozitivne energije koji će obuhvatiti iznošenje ideja, kreativnosti i kritičkog mišljenja te tijekom godinu dana pisanja bloga ostvarila suradnje s medijskim platformama poput 24sata (BlogBuster), Netokracijom kao službena blogerica njihove konferencije te je njen blog jedan od medijskih partnera LEAP Summita.

Pisanje i aktivno bavljenje blogom se sve više i brže razvija, a blogeri su postali takozvani opinion makeri i influenceri koje danas za suradnje kontaktiraju brendovi, putničke agencije i korporacije.

Broj mjesta na tečaju je ograničen zbog kvalitetnijeg prenošenja znanja i individualnog pristupa svakom polazniku/ci stoga osigurajte mjesto na vrijeme.


Prijaviti se možete putem mailova: jovana.miljanovic@gmail.com / hello@razlivenatinta.com

A više informacija o blogerskom tečaju saznajte OVDJE i OVDJE.

 

LifestyleKulturaPrvi put u Zagrebu najpopularniji tečaj za blogere u regiji

Havaianas ima fluffy verzije svojih japanki i natikača za zimske dane

Nakon šezdeset godina prisutnosti na tržištu, Havaianas i dalje ostaje predan inovacijama te iznenađuje industriju svake godine novim kreativnim dostignućima. Ovaj put, vodeći brend...

Znanje za budućnost: ovogodišnja Game Changer konferencija fokus stavlja na primjenjivo, novo i korisno

Ovogodišnje izdanje Game Changer 2.0 konferencije održat će se 12.10.2023., u zagrebačkom Z Centru, a kao i do sada omogućit će: upoznavanje zanimljivih ljudi u jedinstvenoj...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram