Google Fonts

400: Too many fonts requested for Internet Explorer

Please request fewer web fonts for Internet Explorer or only the fonts which are used on this page. Older versions of Internet Explorer block and download ALL requested web fonts, whether they are used or not.

Requested (8) web fonts: Family{name=Catamaran, foundry=Google, namespace=api, version=v7} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Crimson Pro, foundry=Google, namespace=api, version=v13} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=EB Garamond, foundry=Google, namespace=api, version=v14} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Lato, foundry=Google, namespace=api, version=v17} (style: normal, weight: 400),Family{name=Montserrat, foundry=Google, namespace=api, version=v15} (style: normal, weight: 400),Family{name=Open Sans, foundry=Google, namespace=api, version=v18} (style: normal, weight: 400),Family{name=Playfair Display, foundry=Google, namespace=api, version=v21} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Roboto, foundry=Google, namespace=api, version=v20} (style: normal, weight: 400)

For reference, see the Google Fonts API documentation.

Gorski Kotar idealna je vikend destinacija. Posjetite neku od planinskih kuća kao stvorenih za bijeg od stvarnosti

Ove vikend oaze u planinama toliko su lijepe da bi ih čim prije trebalo posjetiti.

U planinama volimo provoditi ljetne mjesece jer su temperature ugodnije, priroda buja, a nema ni mnogo turista, no ipak moramo priznati kako pravi planinski odmor zamišljamo prvenstveno tijekom zimskih mjeseci. S obzirom na to da nam prognoze predviđaju hladne, ali sunčane vikende, savršeno je vrijeme za uputiti se u planinski predio Lijepe Naše – divni Gorski Kotar.

Razmislite o unajmljivanju romantične planinske kuće koja vam može poslužiti kao savršen “weekend getaway”, tj. bijeg od stvarnosti na dva dana. Drvene, romantične i lijepo uređene, planinske kuće iznimno su šarmantne. Okružene gustim šumama i planinskim klancima, odličan su odabir za sve one koji vole aktivan odmor s mnogo planinarenje, šetnji i bicikliranja.

Gorski Kotar još je uvijek turistički relativno neistražena regija Hrvatske pa je pravo vrijeme da joj posvetite pažnju. S obzirom na to da tako i tako zbog pandemije koronavirusa ne možemo slobodno i bezbrižno putovati van zemlje u Alpe, iskoristite ono što vam se nudi na domaćem pragu i uživajte u prirodnim ljepotama goranske regije.

Kako bismo vam pomogli da se odlučite za bijeg u planine, istražili smo ponudu planinskih kuća za iznajmljivanje na popularnom servisu AirBnb. Moramo reći da nas je izbor oduševio, pa smo se već bacili na planiranje skorašnjeg jesenskog izleta u Gorski Kotar!

Jednosobna kuća s terasom u Zlobinu – idealna za 4 osobe

Ova šarmantna planinska kućica ima veliku okućnicu, može primiti četiri gosta te ima kamin, opremljenu kuhinju kao i TV i WiFi.

Jednosobna kuća s terasom Zlobin – noćenje 540 kuna

Villa Goranka u Jasenaku – idealna za 6 osoba

Prostrana Villa Goranka ima dječje igralište, bazen i veliku okućnicu. Uz to se uz kuću dobivaju i bicikli na korištenje, a u ovu se planinsku kuću može smjestiti šestero ljudi na četiri kreveta.

Villa Goranka – 1292 kune po noćenju

Planinska kuća s bazenom u Brodu Moravice – kapacitet smještaj je 10 gostiju

Još jedna poveća kuća u Gorskom Kotaru je i ova koja ima bazen, sedam kreveta i dvije kupaonice te može smjestiti čak deset ljudi. Idealna za veća društva ili manje proslave, može se pohvaliti i masažnom kadom kao i velikom lijepo uređenom okućnicom.

Udobna planinska kuća – 1604 kuna noćenje

Seoska kuća Margherita u Begovom Razdolju – savšena za 5 osoba

Ova šarmantna 140 godina stara kuća nedavno je obnovljena. Ima stari kamin, veliku okućnicu, četiri kreveta te može smjestiti petero ljudi. Uz to, tijekom ljetnih mjeseci je gostima na raspolaganju eko povrće iz vrta oko kuće.

Seoska kuća za 5 osoba – 608 kuna po noćenju

Luksuzna vila u Gorskom Kotaru – kapacitet smještaja osam osoba 

Ova luksuzna vila nalazi se 15 km od Vrbovskog. Kuća nudi besplatan internet, bicikle i pristup vanjskom vrtu s bazenom, jacuzzijem i saunom. Vila uključuje i tri spavaće sobe od kojih svaka ima klima uređaj i TV ravnog ekrana sa satelitskim programom.

Luksuzna vila nedaleko Vrbovskog – noćenje 3041 kuna

Lifestyle Putovanja Gorski Kotar idealna je vikend destinacija. Posjetite neku od planinskih kuća kao...

povezano

jolie preporuke

Cambi i Roko nam u novoj pjesmi donose najtopliji božićni zvuk

Ovog puta u pjesmi "Božić nam dolazi" vodećim vokalima CAMBI-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu pridružio se naš posljednji predstavnik...

Božićni filmski klasici koje možemo gledati iznova i iznova

Službeno nas do Božića dijeli još manje od mjesec dana što znači da će uskoro TV program postati ispunjen tradicionalnim biblijskim filmskim pričama, blockbusterima...

Trending

Pokušajte sami napraviti Mickey Mouse kuglice za božićno drvce!

TikTok nam je često izvor zanimljivih "uradi sam" projekata (ovdje čekirajte samo neke koje smo izdvojili), a posljednji na koji smo naletjeli može se...

Facebook

84,505ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte

Pokušajte sami napraviti Mickey Mouse kuglice za božićno drvce!

TikTok nam je često izvor zanimljivih "uradi sam" projekata (ovdje čekirajte samo neke koje smo izdvojili), a posljednji na koji smo naletjeli može se...