Plitvička jezera u zimskom, snježnom ruhu prava su blagdanska bajka

Nemojte propustiti Plitvice u zimskom okružju!

Snježna idila prekrila je razne predjele Lijepe Naše no baš nigdje nije zablistala kao na najslavnijim jezerima Hrvatske. Plitvička jezera su jedna od glavnih prirodnih atrakcija Hrvatske i to s razlogom – prekrasna su u svako doba godine, a upravo u zimu pretvore se u pravo snježno kraljevstvo leda, snijega i siga. Jednostavno se ne možemo nadiviti slika bijelih i zaleđenih slapova koje gledamo po Instagramu.

Trenutno se Plitvice baš zbog posebnog zimskog ugođaja itekako isplati posjetiti, a razveselit će vas i činjenica da je u ovo doba godine taj Nacionalni park najslabije posjećen, pa neće vladati prevelike gužve. Radno vrijeme je od 8 do 15 sati, a ulaznice možete kupiti do 13 sati. Cijena ulaznice za odrasle košta 80 kn, za studente 50 kn, djecu od 7-18 godina 35 kn, dok je klincima mlađima od 7 godina ulaz besplatan. Besplatan parking možete pronaći na Ulazu 1.

Ako ogladnite nakon šetnje i razgledavanja, možete odabrati odličnu gastro ponudu autohtonih jela u restoranima Lička kuća, Poljana, Borje, Korana i Plitvice te se dobro zagrijati nakon cijelog dana hodanja i fotografiranja spektakularnih prizora. Da se radi o pravoj zimskoj čaroliji uvjerite se u nastavku kroz nekoliko divnih fotki s Instagrama. Zaista, tko bi mogao odoljeti snježnim Plitvicama?

LifestylePutovanjaPlitvička jezera u zimskom, snježnom ruhu prava su blagdanska bajka

Mango outlet ima odličnu ponudu koja vrijedi samo danas!

Vjerujemo da ste već ulovili omiljene komade na sniženjima koja traju već mjesec dana, ali danas svakako bacite oko na Mango outlet jer imaju...

Crno-bijeli svijet prekiven točkicama: Pronašli smo 10 genijalnih polka dot komada

Uz prugice, definitivno najpopularniji i najdugovječniji uzorak svijeta su slatke točkice. Takozvani polka dot uzorak desetljećima je ključ romantičarskog looka, a iako ga se...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram