“Rooftop party” na krovu Muzeja za suvremenu umjetnost

Ovog puta pod istim nazivnikom naći će se “umjetnost, zalazak sunca, krov, muzej, zvijezde, party, hip-hop & bbq”.

Po uzoru na rooftop partyje u New Yorku i Londonu, RNB Confusion crew sve će Zagrepčane u subotu 20. svibnja odvesti na Open Air krov Muzeja suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17). Prošlogodišnji RNB Confusion RoofTop Picnic Party pokrenuo je trend dnevnih partyja u Zagrebu pa će tako svi fanovi na Picnic vol.2 partyju krenuti plesati već od 16h u ritmu zagrebačkih dj perjanica Rea, Sheko & Zrna. Zbog što boljeg dnevnog ugođaja te plesa uz zalazak sunca RNB Confusion strogo savjetuje najkasniji dolazak na krov MSU-a do 18:30h.

Kako bi osjetili potpuni duh New Yorka, svi gurmani moći će uživati u čarobnom zalogaju StreetFood BBQ-a svježe otvorenog 50 A Burger & Champagne Bar (Europski Trg, Zagreb).

Za sve kojima ovih 8 sati neće biti dovoljno da rasplešu svoje bokove na svježe R&B i Hip-Hop ritmove, pripremljen je i noćni After Party od 00h u Johann Francku koji će trajati do jutarnjih sati.

Posljednji kontigent ulaznica po cijeni od 70kn dostupan je u sustavu Entrio.hr

 

Lifestyle Kultura "Rooftop party" na krovu Muzeja za suvremenu umjetnost

Koju metodu kontracepcije odabrati?

Kontracepcijom se nazivaju postupci za sprečavanje trudnoće, odnosno njezino planiranje. Postupci za sprečavanje trudnoće koriste se od davnih vremena, no učinkovitije i bezopasnije metode...

Ovaj Zarin parfem kopija je za obožavani Chloé Nomade

Ako se volite gubiti u parfemskim i mirisnim notama te pratite trendove na tržištu, vjerojatno se uočili da su povoljniji, high street parfemi u...

Facebook

84,816ObožavateljiLajkaj

instagram