Serija koju jedva čekamo - Taboo

Jolie

Kultura

Serija koju jedva čekamo – Taboo

Serija koju jedva čekamo – Taboo

Loženje bilo koje vrste u našim godinama nije kul, a celebrity crush bi eventualno bio okay do neke srednje faze puberteta. Ali, on. Tom Hardy. Jedini čovjek koji je s našeg trona mogao zbaciti onu pretalentiranu prekul ne-ljepoticu Ryana Goslinga. Jer, eto Tom. Kupio nas je još od uloge Bronsona, za koju je trebao dobiti Oskara te i svake sljedeće godine.

Osim što je hodajuća seks bomba s aurom kuloće koju rijetki posjeduju, Tom je fenomenalan glumac s nevjerojatnom karizmom. Njegov glas možda je najljepši zvuk u svemiru, a mijenjanje dijalekata i izgleda za filmske potrebe uzdigao je na sulude razine. Antiheroj filmske industrije koji je znao ući i u fizičke obračune na setovima filmova, pokriven tetovažama, odaje dojam zločestog dečka dok za sebe tvrdi da je romantična nježna duša. Iz njegovih intervjua vrišti sirova inteligencija, individualnost, kreativnost, a strast prema glumi očituje se u nevjerojatnoj posvećenosti s kojom pristupa svakoj ulozi. Čovjeka koji je prošao kalvariju s ovisnostima (zbog alkohola i droge umalo je završio tragično) doslovno je spasila gluma na krilima koje je našao svoj put, i na našu radost dijeli nam svoj talent u svakom od projekata na kojima radi.

Njegov najnoviji projekt je mini TV serija u osam nastavaka, Taboo, koju potpisuje s ocem Chipsom Hardyjem, inače piscem. Scenarij između ostalih potpisuje i Steven Knight s kojim je surađivao na filmu Locke, a koji je napisao i režirao fantastičnu TV seriju Peaky Blinders (apsolutno obožavamo) u kojoj se Hardy također pojavljuje. Treba spomenuti i da je glavni producent Tabooa Ridley Scott.

Radnja Tabooa smještena je u 1814. godinu i prati lik pustolova Jamesa Keziaha Delaneyja, koji se nakon dugogodišnjeg izbivanja vraća iz Afrike u London. Pri povratku u rodni grad Delaney (Hardy) potražuje poslovno carstvo – nasljedstvo preminulog oca, pritom se susreće s mračnim i opasnim zavjerama svoje obitelji i dospijeva u konflikt s moćnom East India Company.

  Ako tražite inspiraciju za nezaboravan odmor, posjetite Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

Prema pisanju britanskog Esquirea, Taboo je zamršena, kompleksna, dekadentna drama, koja će nas zasigurno izbaciti iz cipela. Premijera se očekuje u Velikoj Britaniji 7. siječnja na BBC 1 te u SAD-u 10. siječnja na FX-u. Jedva čekamo!


Autor: Tea Mar

Foto: PinterestRevija Ivice Skoke izazvala ovacije prepunog gledališta
Pet tipova bivših na koje ćete bez dileme naletjeti jednom u životu
Jedna od najpoznatijih hrvatskih vizažistica predstavila make up trendove za proljeće i ljeto
Prekrasni komadi od čipke iz aktualne ponude high street brendova
U Zagrebu otvoren AVON Beauty Boutique
Moćni saveznik kože bez kojeg ne možemo zamisliti beauty rutinu
Tri načina za meditaciju koja ne uključuju mirno sjedenje sa zatvorenim očima
Revije Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda, Mateyaneire i Twinsa obilježile treći dan Bipa FASHION.HR-a
Izložba ‘Ljubav i otpor Ivane Popović’ privukla posjećenost kakva još nije viđena još od otvorenja MSU-a
Neodoljivi traper komadi za proljetne dane

Pročitajte


<
Jolie preporuka